Κυριάκος Βελόπουλος: «Το Έθνος η Ελλάδα και οι Ελληνες τιμούν το Στράτευμα για την προσφορά του στην Ελευθερία Ασφάλεια και ακεραιότητα της Πατρίδας μας»

«Το Έθνος η Ελλάδα και οι Ελληνες τιμούν το Στράτευμα για την προσφορά του στην Ελευθερία Ασφάλεια και ακεραιότητα της Πατρίδας μας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε μηνύματα του για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την ημέρα των Ενόπλων δυνάμεων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εισόδια της Θεοτόκου. Μεγάλη γιορτή της Παναγιάς σήμερα! Η είσοδός της στο ναό, παρά τους αμφίβολους λογισμούς πού μπορεί να προκαλεί στους πολλούς, οι οποίοι σκέπτονται γήινα και «αλλοτριόφρονα», αποτελεί το «προοίμιο της μελλούσης επισκιάζειν αυτή θείας χάριτος».

«Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η μέρα που το Έθνος η Ελλάδα και οι Ελληνες τιμούν το Στράτευμα για την προσφορά του στην Ελευθερία Ασφάλεια και ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Ευχαριστώ σε όλους Αεροπορια Ναυτικό Πεζικό!»

Προηγούμενο άρθροΗ ημερησία διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: «Σας ευχαριστώ για την αυταπάρνησή σας στην υπηρεσία της πατρίδας»