Κυριάκος Βελόπουλος: «Συμβαίνουν περίεργα πράγματα στον πλανήτη.. Κάποιοι θέλουν ο πλανήτης να πεινάσει»

Σε διάφορα περιστατικά με εκρήξεις που έχουν γίνει σε 97 συνολικά μονάδες της εφοδιαστικής αλυσίδας στις Η.Π.Α, σε μια έκρηξη σε λιμάνι όπου γινεται η μετεγκατάσταση Αμερικανικού LNG που προορίζεται για την Ευρώπη, (με αποτέλεσμα τη μείωση κατα 74% του αερίου που προωθείται στην Ευρώπη από τις Η.Π.Α), καθώς και σε έκρηξη στη Σαγγάη στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Κίνας αναφέρθηκε στη σημερινή του εκπομπή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος παράλληλα και στη γενικότερη οικονομικά κατάσταση στον πλανήτη έκανε λόγο για «περίεργες συμπτώσεις και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν» με την επισήμανση ότι αρχίζει να πιστεύει πως «κάποιοι θέλουν να πεινάσει ο πλανήτης». «Επαναλαμβανόμενες συμπτωσεις παύουν να είναι συμπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα της πώλησης από την Κυβέρνηση της ΛΑΡΚΟ σε εταιρία με έδρα τα Σκόπια, (κάτι που ηθελαν οι Γερμανοί εταίροι της εταιρίας με έδρα τα Σκόπια), τη στιγμή που η ΛΑΡΚΟ μπορεί σε λιγότερο απο ένα χρόνο να αποσβέσει τα χρεή της με την εκμετάλλευση του Νικελίου.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΦωτιά ξέσπασε σε περιοχή της Εύβοιας
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 19/06 στη Μακεδονία και τη Θράκη