Κυριάκος Βελόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό για την διαμεσολάβηση του – Ακυρώνει την υποκριτική σταση της Τουρκίας»

Σε δήλωση αναφορικά με την διαμεσολάβηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ για τον τερματισμό των συγκρούσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προέβη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τονίζει παράλληλα ότι η πρωτοβουλία αυτή του Ισραηλινού Πρωθυπουργού ακυρώνει την υποκριτική στάση της Τουρκίας και του Ερντογάν ως «επιτήδειου ουδέτερου».

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ για την καίρια διαμεσολάβηση του μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Μία πρωτοβουλία που πραγματικά υπηρετεί την προσπάθεια για τον τερματισμό των συγκρούσεων, την επικράτηση της διπλωματίας έναντι των όπλων και την ειρηνευτική διαδικασία.

Με την πρωτοβουλία του αυτή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ουσιαστικά ακυρώνει την υποκριτική στάση της Τουρκίας και του Ερντογάν ως «επιτήδειου ουδέτερου», ο οποίος εξακολουθεί να δρα εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου και να εκμεταλλεύεται τον όλεθρο για να υπηρετήσει τις σκοτεινές του επιδιώξεις.

Εύγε λοιπόν στον πρωθυπουργό Μπένετ που προσπαθεί πραγματικά να τερματίσει τον πόλεμο, την ώρα που η δική μας κυβέρνηση μας εμπλέκει σε αυτόν».

Προηγούμενο άρθροΒλ. Πούτιν σε Τ. Ερντογάν: «Η στρατιωτική επιχείρηση θα σταματήσει μόνο αν οι Ουκρανοί σταματήσουν να πολεμούν και οι ρωσικές απαιτήσεις ικανοποιηθούν»
Επόμενο άρθρο«Διεκόπη και πάλι η εκκένωση της Μαριούπολης απο αμάχους» ανακοίνωσε η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού – Ακούγονται συνεχείς εκρήξεις