«Είχα αποκαλύψει εδώ και δέκα μέρες ότι η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιούσε λάθος αλγόριθμο στις καταμετρήσεις των κρουσμάτων. Τo Βήμα και η εφημερίδα Δημοκρατία αποκάλυψαν αυτό που λέω εδώ και καιρό. Ότι η ΝΔ έκανε τραγικά λάθη και στην καταμέτρηση, ώστε να τιναχθεί η Θεσσαλονίκη στον αέρα» δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ρ/σ Focus 103,6 FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Η μεγάλη απάτη είναι ότι μετρούν κρούσματα» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που πρέπει να μετράς, για να είσαι τουλάχιστον αντικειμενικός, είναι δυστυχώς τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους». Τόνισε δε, ότι αν «θέλουν παραπάνω κρούσματα, κάνουν παραπάνω τέστ». Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας επισημαίνοντας ότι δεν έλαβε σωστά μέτρα και δεν πρόλαβε τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και αναφερόμενος στις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος έκανε λόγο για εμβολιασμό «με το ζόρι» και χαρακτήρισε «βλαμμένους» όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι «λέει αυτά που του λένε να πει, αλλιώς δε δικαιολογείται» και διερωτήθηκε «πού είναι το ΕΣΡ να κάνει παρέμβαση».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βελόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΓια πλημμελή παροχή υπηρεσιών Υγείας προς τους ασθενείς καρκινοπαθείς κάνει λόγο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Πώς γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού