Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM: Επιχειρείται εθνική – κοινωνική απονεύρωση – HXHTIKO

“Στην Ελλάδα σήμερα επιχειρείται μια εθνική και κοινωνική απονεύρωση” δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όσον αφορά το κομμάτι της εθνικής απονεύρωσης εξήγησε ότι επιχειρείται “ώστε όταν μας αφαιρέσουν την Κύπρο και το Αιγαίο να μη πονέσουμε”. Για την κοινωνική απονεύρωση δήλωσε ότι “για να απονευρωθεί μία κοινωνία και να οδηγηθεί εκεί που θέλεις εσύ, κλείνεις τον Έλληνα στο σπίτι του και τον απομονώνεις”. Μεταξύ άλλων, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι “ο Έλληνας έχει μάθει να διαλέγεται και να συζητά. Εάν τον απομονώσεις κοινωνικά, είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμος για το σύστημα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα έθνη. Αυτό επιχειρεί τώρα η Νέα Δημοκρατία και όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα”. Εξέφρασε την άποψη ότι με τον εγκλεισμό θα δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα στους Έλληνες και υπογράμμισε ότι “αυτοί που κυβερνούν ξέρουν πώς μπορούν να απονευρώσουν την αντίσταση ενός λαού μέσω της κοινωνικής απομόνωσης-απονεύρωσης”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι αποδέχεται ότι ο νέος ιός είναι φονικός, ωστόσο διερωτήθηκε γιατί το καλοκαίρι άνοιξαν τα αεροδρόμια και ήρθαν τουρίστες στη χώρα μας από τη στιγμή που ο κ. Κικίλιας είχε δηλώσει ότι γνώριζαν πως αν έρθουν επισκέπτες στην Ελλάδα, θα είχαμε άνοδο κρουσμάτων. “Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι”, τόνισε ο κ. Βελόπουλος επισημαίνοντας ότι δεν είναι τυχαίο “ότι μία εβδομάδα πριν η Μέρκελ δώσει εντολή, δεν μιλούσε κανένας για Lockdown”.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, σημείωσε ότι δεν τάσσεται εναντίον του Μπάιντεν ή υπέρ του Τράμπ, εκφράζοντας την επιφύλαξή του όσον αφορά τα όσα γίνονται. “Πολύ φοβάμαι ότι η εκλογή του Μπάιντεν, δεν θα είναι και πολύ θετική για εμάς” σημείωσε.
“Οι επιστολικές ψήφοι, δεν είναι ψήφος για εμένα. Απεδείχθη εύκολα ότι μπορεί να αλλάξει η ροή των πραγμάτων στη διαδρομή” τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Εξήγησε, ότι το αμερικανικό ταχυδρομείο έχει την ευθύνη της μεταφοράς των επιστολικών ψήφων και αναφέρθηκε σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο Twitter στο οποίο απεικονίζονται υπάλληλοι του ταχυδρομείο να χειροκροτούν υπέρ του Μπάιντεν πριν παραδώσουν τους σάκους.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βελόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΑισθητική αναβάθμιση στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Παλιουρίου
Επόμενο άρθροΣτον αέρα ο αγώνας Αγγλία-Ισλανδία για τη Nations League, λόγω… Δανίας