«Χθες στη Βουλή ουδείς μίλησε με ονόματα, απέφυγαν όλοι να μιλήσουν για την ταμπακιέρα» είπε μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Γιατί δεν μπαίνουμε στην ουσία, ποιοι έχουν το μηχάνημα που δίνει τη δυνατότητα των παρακολουθήσεων, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Εγώ μίλησα, έδωσα ονόματα, ζήτησα να κληθούν στην εξεταστική ο κ. Λαβράνος και ο κ. Μπίτσιος και να μας πουν τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους προκάλεσα, τους προκαλώ, αλλά αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Επίσης επανέλαβε την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, οι βουλευτές που δεν εμφανίζονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να μην αμείβονται.

«Δικαιούμαστε αμοιβής όταν δεν είμαστε στη Βουλή»; αναρωτήθηκε.

«Πρέπει αυτή η πρόταση να περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο; Είναι ένα ζήτημα ηθικής τάξεως. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε κάτι, να πληρώνονται οι βουλευτές με την παρουσία στην βουλή. Να σταματήσει και αυτή η θλιβερή εικόνα των άδειων εδράνων. Γιατί αυτά τα βλέπει ο κόσμος και εξοργίζεται».

Αναφέρθηκε επίσης στις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, μίλησε για την διαδοχή Μητσοτάκη και για την Όλγα Κεφαλογιάννη τονίζοντας ότι: “ Δεν μπορεί μια οικογένεια να ορίζει το μέλλον της χώρας».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής και με αφορμή την αγορά 1.000 drones της Ρωσίας από το Ιράν επεσήμανε πως: «Αν η Ελλάδα θέλει να ανταπεξέλθει σε ενδεχόμενη σύγκρουση με την Τουρκία δεν πρέπει να μπει στη λογική των εξοπλισμών με βαρέου τύπου αεροσκάφη» καταθέτοντας όπως πάντα προτάσεις.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους – Πάνω από 840.000 ευρώ η λεία
Επόμενο άρθροΘανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό – Νεκρή 66χρονη κοντά στα διόδια Πολυμύλου