Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM 103.6: Η Ελληνική Λύση θέλει να κυβερνήσει – Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν – HXHTIKO

«Η Ελληνική Λύση θέλει να κυβερνήσει» ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Η Ελληνική Λύση θέλει να κυβερνήσει, η Ελληνική Λύση θα πορευτεί μόνη της. Δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στις διαρροές περί της πρόθεσης της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει scanner στις επόμενες εκλογές. «…Θα κάνουν νοθεία στις εκλογές» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι, Την Πέμπτη 29/9 ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μιλήσει στη Λάρισα, στις 7 μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59).

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Ράλλης: “Η πανδημία είναι μια απάτη. Χρησιμοποιήθηκε το PCR, το οποίο δεν κατασκευάστηκε για να διαγιγνώσκει ζωντανό ιό και λοίμωξη, παρά μονάχα για να πολλαπλασιάζει το υλικό που έχουμε στο δείγμα. Όλοι είναι γνώστες αυτού του ψεύδους”
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Ανακοίνωση τύπου για την αθώωση των πρωταγωνιστών του τεράστιου σκανδάλου της Siemens