Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM 103.6: Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση – Αδιανόητο να βγάζει ο Μπαχτσελί τον χάρτη και να μη κουνιέται φύλλο – ΗΧΗΤΙΚΟ

Για τα ενεργειακά μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στην ακραία πρόκληση Μπαχτσελί.

«Τους έλεγα πριν δύο χρόνια μην κλείνετε τους λιγνίτες. Τους παρουσίασα σχέδιο για την παραγωγή λιγνίτη… ενέργειες χωρίς ρύπους.  Και ανακοινώνει τώρα ο Σκρέκας, δυο  χρόνια μετά ότι θα το κάνει. Τόσα λεφτά χαμένα, δυο χρόνια τώρα για τα επωφελούνται οι πάροχοι», τόνισε.

Για τις ακραίες προκλήσεις της Τουρκίας, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά «βγάζει ο Μπαχτσελί τον χάρτη και δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ζητάμε ούτε την απέλαση του πρέσβη της Άγκυρας…».

«Το έλεγα στη ΝΔ εδώ και πάρα πολύ καιρό, να το κάνουμε. Υπάρχει ένας λογαριασμός στο twitter στα ελληνικά που είναι του κόμματος του Μπαχτσελί. Κάνει προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών θέσεων στα ελληνικά μέσω twitter και facebook… αυτά που τους λέω χρόνια τα κάνουν οι Τούρκοι και όχι οι δικοί μας, κάτι δεν πάει καλά».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΔιανομή νωπών προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας από αύριο Τρίτη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πιθανές διακοπές υδροδότησης λόγω εργασιών στην περιοχή φυτωρίου Βασιλειάδη