Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM 103.6: Ανύπαρκτη η εξωτερική πολιτική της ΝΔ

Για το σχέδιο της κυβέρνησης του Κοσόβου να απαιτήσει από τους Σέρβους που ζουν σε αυτό να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οι οποίες έχουν εκδοθεί από την Πρίστινα μίλησε σήμερα στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Απορώ με τη βλακώδη στάση της ΝΔ που, από τη πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ των Κοσοβάρων» ανέφερε διερωτώμενος «γιατί πρέπει να ταχθεί κανείς υπέρ του ενός ή του άλλου αν δεν δει τι συμβαίνει».

«Υπήρχε ένταση, οι Αμερικανοί είδαν ότι οι Κοσοβάροι έχουν ξεφύγει απ’ ό,τι έχουν συμφωνήσει και αποφεύχθηκε η ολική σύγκρουση» πρόσθεσε. «Αν ήμουν πρωθυπουργός δεν θα έκανα καμία δήλωση… δεν θα έβαζα τα τρολ μου να λένε ότι οι Κοσοβάροι έχουν δίκιο. Εάν εντασσόμουν στο πλαίσιο του αμερικανικού παράγοντα θα περίμενα να δω τι θα πουν οι Αμερικανοί. Εγώ που δεν εντάσσομαι στο εν λόγω πλαίσιο, θα έλεγα την Αλβανία και τους Σέρβους ελάτε στην Αθήνα να βρουμε μία λύση στο πρόβλημα, ειρήνη πάνω απ’ όλα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος. «Ούτε το ένα έκαναν ούτε το άλλο. Τουναντίον, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι το ΥΠΕΞ της Τουρκίας είναι έτοιμο να μεσολαβήσει», σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, λόγω μεταφοράς ανεμογεννήτριας
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 02/08 στη Μακεδονία και τη Θράκη