Ο Κυριάκος Βελόπουλος με συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ και αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που συνεχίζουν να κατακαίνε δασικές εκτάσεις , για τους διακινητές του Έβρου, για το θέμα των νέων ταυτοτήτων.

Μιλώντας για τις φωτιές, τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο σχετικά με το καμένο δάσος στην Αλεξανδρούπολη μιλώντας για εμπρησμούς στην περιοχές των πυρκαγιών και για την αμέλεια της Κυβέρνησης να σβήσει τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα.

«Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις όταν σε περιοχές που έχουν δοθεί άδειες αιολικών πάρκων καίγονται τα δάση» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Οι κάτοικοι του Έβρου πλέον δεν νιώθουν ασφάλεια στο ίδιο τους το σπίτι διότι κυκλοφορούν στους δρόμους ολόκληρου του Έβρου λαθρομετανάστες χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι είναι μπαίνοντας παράνομα στην χώρα» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχετικά με τις ταυτότητές ο Προέδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι το θέμα είναι πολιτικό, οικονομικό αλλά και θρησκευτικό, ωστόσο γίνεται και γραφικό από κάποιους.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου στον Ant1 εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΦλόριντα ΗΠΑ: 2 νεκροί από πτώση ελικοπτέρου σε συγκρότημα κατοικιών // ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ «Θα τα φέρουμε όλα ανάποδα στην Πάφο και θα μπούμε στα σπίτια τους»