Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: Καλούμε σε πανστρατιά ΟΛΕΣ τις πατριωτικές δυνάμεις

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά το ίδιο κόμμα – Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε κατά κράτος βάζοντας το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο», είπε ο Πρόεδρος της Ελληνική Λύσης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Κάνοντας αρχικά μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τόνισε ότι «ηττήθηκε κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί το τελευταίο 10ημερο έβαζε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο».

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του κατά του κ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας «πως λέει συνειδητά ψέματα για αυξήσεις μισθών».

«Υπόσχεται αυξήσεις την ώρα που ο Σολτς προαναγγέλλει επιστροφή στη λιτότητα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ σχολιάζοντας ότι η ΝΔ πήρε απρόσμενα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές είπε ότι «έθισε τον κόσμο στα επιδόματα τα τελευταία 2 χρόνια και ειδικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και πολλοί βολεύτηκαν με αυτό».

Στη συνέχεια άσκησε αυστηρή κριτική στους δημοσκόπους, λέγοντας πως «κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν τα μαγαζιά τους μετά τις 20 μονάδες διαφοράς», ενώ παρατήρησε πως «δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός για τον τρόπο λειτουργείας των εταιρειών δημοσκόπησης» και ότι μια δημοσκόπηση λειτουργεί και ως τρόπος «χειραγώγησης των πολιτών».

Τέλος κάλεσε σε πανστρατιά κόμματα και τους ψηφοφόρους για στήριξη και ανάδειξη του πατριωτικού χώρου άνω του 10%. Επίσης κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση τα επιβάλει κυρώσεις οικονομικές στην Αλβανία, λόγω του φυλακισμένου δημάρχου!

Δείτε τον Κυριάκο Βελόπουλο:

 

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός 18χρονος μοτοσικλετιστής
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών – Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός ο Ι. Σαρμάς