Κυριάκος Βελόπουλος στον Alpha: Ο κόσμος αντιδρά, έρχεται πείνα

Για τα ελληνοτουρκικά, την ενεργειακή και επιστιστική κρίση αλλά και για την εκλογολογία μίλησε στην εκπομπή του Alpha, “Alpha ΤΩΡΑ”.ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως τόνισε, είχε πει στον πρωθυπουργό να μην κλείσει τους λιγνίτες με την ενεργειακή κρίση και την πείνα να είναι  προ των πυλών, αρχικά,  αναμάσησε στρεβλά τα λόγια του Κυριάκου Βελόπουλου ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια φανερώθηκε η πραγματική του απόχρωση με το κλείσιμο των λιγνιτών, “παχιά” πρόωρη συνταξιοδότηση των εργατών, ερχόμενος ως “πονόψυχος” με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις παρενέργειες των κυρώσεων να κάνει επικοινωνιακά “σόου” περί επαναλειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων. Ο κ. Βελόπουλος υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν οι λιγνίτες για λόγους χαμηλομισθωδοσίας πρωτίστως, αλλά και επειδή η ΝΔ επιμένει στην αριστερή πολιτική της πράσινης ανάπτυξης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιγράφει στρεβλά την Ελληνική Λύση, φέροντας το παράδειγμα του κ. Στρέκα για το θέμα της γεωθερμίας που “τώρα το θυμήθηκε”, ενώ πριν, όπως καταγγέλλει, τον είχε ειρωνευτεί ενώ επανέλαβε πως δεν θα συγκυβερνήσει με όσους υπεύθυνους κατάντησαν την Ελλάδα ως εδώ.

Ο κ. Βελόπουλος είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να υιοθετήσει επιθετική πολιτική, καθώς με την αμυντική τακτική η Ελλάδα όλο και υποχωρεί σε ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει.

Τέλος ανέφερε ότι πέρα από το Τουρκικό, υπάρχει το Αλβανικό και Σκοπιανό ζήτημα, που δεν γίνεται καμία αναφορά από την πολιτική ηγεσία, ενώ τα δυο κράτη συνεχίζουν τις προκλήσεις περί “Μ. Μακεδονίας” και “Μ. Αλβανίας”

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/QEZGhqyEwqc

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ- Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την επίθεση στα γραφεία των Realnews και Real fm
Επόμενο άρθρο“Θυσιαζόταν για σένα, έσωσε από το θάνατο ακόμη και ανθρώπους που δεν τον είχαν επικαλεστεί» ΗΧΗΤΙΚΟ π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης για τον Άγιο Παΐσιο