Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο ATLASTV με τους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου, ο οποίος μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει εκσφενδονίσει έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης αλλά και των πολιτικών των κομμάτων εξουσίας, κατηγορώντας τους ότι κοιτούν να “βολέψουν” τα “τρωκτικά της Αθήνας” και δεν κοιτούν την ίδια στιγμή τους υπόλοιπους Έλληνες εκτός Αθήνας και κυρίως αυτών που μένουν στην ματωμένη και προδομένη Μακεδονία.

Ακόμα, έκανε κριτική ως προς την οικονομική διαχείριση της κυβέρνησης, η οποία όπως είπε, κοιτά να σπαταλά τα χρήματα σε “αερατζίδικους” τομείς και όχι στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

“Ο Μητσοτάκης κινδυνεύει να μείνει απομονωμένος με την κεντροδεξιά στο ίδιο του το κόμμα”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ακόμα, ότι ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να αποκλείσει πολιτικά κόμματα που δεν τα έλεγχε αυτός και προέκρινε κόμματα με τον δικό του “φωτογραφικό” νόμο, κατηγορώντας την ΝΔ για έμμεση παρέμβαση στην δικαιοσύνη.

“Άφησε δύο πόλους συγκεκριμένους που ήθελε. Το ένα είναι του κυρίου τάδε κάτω του γνωστού πρώην προέδρου κόμματος, το οποίο το ελέγχει με δικούς του εκεί μέσα, και το άλλο είναι ένα περίεργο μόρφωμα, που δημιουργήθηκε τελευταίως δεν το ήξερα καν εγώ, το οποίο το σπρώχνουν όσο δεν πάει άλλο…” είπε χαρακτηριστικά και χαρακτηρίζοντας τα ως “υποκομματίδια”.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παραπάνω επιχειρηματολογία του ο Κυριάκος Βελόπουλος, πως η Αθήνα κοιτά τα δικά της συμφέροντα, έκανε αναφορά σε διάφορες χρόνιες φθορές που επικρατούν έως και σήμερα στην Β. Ελλάδα.

Αρχικά, ανέφερε πως συγκεκριμένα γήπεδα ποδοσφαιρικών ομάδων αντιμετοπίζωουν φθορές στις υποδομές και χωρίς το κράτος να βοηθά καθόλου την κατάσταση, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ρίσκο να χαθεί πολύτιμος τζίρος.

Επίσης, κατήγγειλε ότι στα Γιανιτσά και στον Νέο Μυλώτοπο υπάρχουν χαλασμένοι δρόμοι από την δεκαετία του 70′!

“Δεν τα βλέπουν αυτά οι βορειοελλαδίτες;”

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για το κόστος που κοστίζει τόσο το Ελληνικό δημόσιο όσο και οι ανεξάρτητες αρχές, που αγγίζει πάνω από το 1 δις!

 

Προηγούμενο άρθροΟρθόδοξο λάδι για το χρίσμα του Βασιλιά Καρόλου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνεχείς έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά-28 συλλήψεις