“Την επόμενη μέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου, η Ελλάδα θα βγει ακρωτηριασμένη καθώς τα 3 κόμματα θέλουν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία” είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του START TV ο Κυριάκος Βελόπουλος.

“Ο ακρωτηριασμός ξεκίνησε με την συμφωνία για ΑΟΖ με την Ιταλία καθώς δεν καθορίστηκαν οι αλιευτικές ζώνες επομένως Ιταλοί ψαράδες ψαρεύουν στα ελληνικά ύδατα. Τώρα μαζί με Τσίπρα και Ανδρουλάκη στην τρικομματική κυβέρνηση θα τελειώσουν την Ελλάδα καθώς θα την σύρουν στην Χάγη. Δεν θέλουν μόνο ΑΟΖ θέλουν ολική συνεκμετάλλευση. Την τρικομματική την είπε και ο ίδιος ο Στουρνάρας ότι μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν. Οι Έλληνες θα ψηφίζουν Μητσοτάκη θα βγαίνει Τσίπρας, θα ψηφίζουν Τσίπρα θα βγαίνει Μητσοτάκης.

Αύριο να υπάρξει σιδηροδρομικό δίκτυο Αλεξανδρούπολη Ηγουμενίτσα για εμπορικούς και τουριστικούς λόγους. Το μεγάλο πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, το μεγάλο πρόβλημα είναι η επερχόμενη επισιτιστική κρίση που είχε προβλέψει από το 2020 η Ελληνική Λύση αλλά κανένας δεν την άκουγε. Η λύση είναι να επενδύσει η Ελλάδα στον πρωτογενή τομέα και στα τοπικά προϊόντα” τόνισε.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τρεις τους είναι ένα κόμμα με 3 όψεις! Οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν με εθνική και πατριωτική ευθύνη και για αυτό πρέπει να στηρίξουν την πατριωτική λαϊκή δύναμη που λέγεται Ελληνική Λύση .

Ακόμα και στα κόκκινα δάνεια ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τραπεζίτες και funds καθώς όλες οι προτάσεις ευνοούν αυτούς και όχι τους Έλληνες.

Τέλος δήλωσε ότι αν τυχόν αποτύχει ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει επιχειρήσεις να γυρίσει πίσω, Μητσοτάκης Τσίπρας Ανδρουλάκης μόνο την πολιτική έχουν ως επάγγελμα. Προκάλεσε επίσης όποιον πολιτικό αρχηγό θέλει να παραβρεθούν στις λαϊκές αγορές για να φανεί ποιον πραγματικά θέλουν οι Έλληνες και ποιος στηρίζεται μόνο την τηλεόραση, χωρίς να κάνουν και debate.

Δείτε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στον Πύργο Ηλείας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συμπλοκή πέντε ατόμων έξω από εμπορικό κέντρο