Στο οικονομικό κόστος της παρουσίας του πρωθυπουργού στο φράχτη του Έβρου τη στιγμή που το κόμμα του χρωστάει κοντά στα 400εκ. ευρώ που συνιστά πρόκληση απέναντι σε όσα περνάνε οι Έλληνες πολίτες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Παράλληλα ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε και σε πρόταση που κατέθεσε προς τους πολιτικούς αρχηγούς σε τηλεοπτική του εμφάνιση λέγοντας ότι τα χρήματα που δαπανούν τα κόμματα για προεκλογικές φιέστες θα μπορούσαν να μπουν σ ένα ταμείο και να πάνε υπέρ των φτωχών Ελλήνων.

Αναφορικά με το φράχτη στον Έβρο επισήμανε ότι από το 2011 μιλούσε για το φράχτη – που τότε οι σημερινοί κυβερνώντες δεν τον ήθελαν – και κατέθεσε πρόταση με συγκεκριμένη μελέτη στη βουλή για την κατασκευή τσιμεντένιου φράχτη με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Επίσης σε ότι αφορά την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ μικτά που ισχύει από σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε:

«Με ποιο δικαίωμα μια κυβέρνηση αποφασίζει ν ανεβάσει το μισθό στον ιδιωτικό τομέα; Ο μισθός κανονικά έπρεπε  να είναι 1200 ευρώ για να επιβιώνεις. Αλλά πως μπορεί να λέει πλήρωσε εσύ επιχειρηματία και δεν σε ρωτάω καν; Έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις όπως είχαμε παλιότερα».

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο ηχητικό που ακολουθει:

Προηγούμενο άρθροΠυροβολισμοί με έναν 27χρονο τραυματία σε ενέδρα
Επόμενο άρθροΚαιρός: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες με ισχυρές καταιγίδες