Κυριάκος Βελόπουλος: «Όλοι τους είναι υπέρ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, μετά την εντολή των Αμερικάνων»

Στις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα όσα έλεγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον τ. Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη για να μην προχωρήσει σε εξορύξεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σήμερα μιλώντας στον Focus FM 103.6 o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε:

«Από το 1832 και μετά δεν υπάρχει Ελλάδα. Υπάρχει μια Νεοελλάδα. Με μερικές εκφάνσεις ή “πυροτεχνήματα” πατριωτισμού από πολιτικούς. Οι περισσότεροι ήταν εντολοδότες. Έπαιρναν εντολή και εκτελούσαν. Και το είπα αυτό και επιβεβαιώθηκα το Σαββατοκύριακο δύο φορές.

Η πρώτη ήταν η δήλωση Αναστασιάδη ότι ο Μητσοτάκης έλεγε “μη τυχόν κάνεις εξορύξεις”. “Μη τυχόν και κάνεις εξορύξεις”  έλεγε στον Αναστασιάδη ο Μητσοτάκης, και δε πέφτει η Κυβέρνηση. Και δεν ανοίγει ρουθούνι. Δε μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, δε μιλάει το ΠΑΣΟΚ. Δε ντρέπεστε λίγο, ακόμα ΠΑΣΟΚ είστε, με τον τύπο τον περίεργο.

Και η δεύτερη επιβεβαίωση ήρθε με την κίνηση Δένδια. ΒΔΜ να θυμάστε μετά τις εκλογές. Βενιζέλος, Δένδιας, Μπακογιάννη. Όλοι είναι υπέρ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, μετά την εντολή των Αμερικάνων. Ανύπαρκτοι πολιτικοί τύποι, δεν έχουν κάνει τίποτα για την πατρίδα, και όμως κάποιοι τους θεωρούν ότι είναι σοβαροί.

Βγαίνει ο πρόεδρος της Κύπρου και λέει ότι ο Μητσοτάκης με πίεζε να προδώσω την Κύπρο».

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣτη φυλακή οδηγήθηκε ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων αθλητριών
Επόμενο άρθροΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης