Συγκλόνισε το Κοινοβούλιο η πρόταση  του Κ. Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης.

Σε αλλαγή στάσης αναφορικά με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που αίρει τους περιορισμούς για την ψήφο των κατοίκων του εξωτερικού, προχώρησε η Ελληνική Λύση.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ένα λάθος που κλέβει την ψήφο των ομογενών επειδή δεν τους δίνει τη δυνατότητα να εκλέγονται.

Ο κ. Βελόπουλος σήμερα κατέθεσε πρόταση νόμου για να μην προσμετράται η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού στο συνολικό αποτέλεσμα της επικράτειας υποστηρίζοντας πως οι εκτός Ελλάδας διαμένοντες δεν έχουν δικαίωμα να καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας. «Η δική μας συνείδηση είναι καθαρή. Δεκανίκια αρνητικών επιλογών, αντιλαϊκών επιλογών, εμείς δε θα ψηφίσουμε ποτέ. Ψηφίζουμε ως ελάχιστο σεβασμό για το τίτλο- ομογενείς- παρών στο νομοσχέδιο», είπε.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου της Ελληνική Λύσης  στη Βουλή με αφορμή τη μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού»

Προηγούμενο άρθρο«Το θέμα είναι πολιτικό, εσκεμμένα αφήνουν να εξαπλωθεί η φωτιά – Υπάρχει λύση: O TYFONAS» // Ιωάννης Κρεκούκης στον Focus Fm
Επόμενο άρθρο«Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε ζωές ούτε περιουσίες, μόνο το χρήμα» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης