Κυριάκος Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός έκανε μετακύληση ευθύνης, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα

«Σε ένα διάγγελμα μαγνητοσκοπημένο, στο οποίο περιμέναμε ανάληψη ευθύνης, σήμερα ο πρωθυπουργός έκανε μετακύληση ευθύνης. Μετακύλησε την όποια ευθύνη του θέματος των υποκλοπών στον γενικό γραμματέα του γραφείου του ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη, και στον διοικητή της ΕΥΠ ο οποίος κι αυτός αποπέμφθηκε εκ παραιτήσεως», ανέφερε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε τα όσα λέμε. Δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη των κακών, δυσάρεστων και οικτρών επιλογών της κυβέρνησης. Πρέπει επίσης να πούμε ότι και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ είναι οπαδός της συμφωνίας των Πρεσπών», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως: «Το χειρότερο, δε, όλων συνωμοσιολόγησε χωρίς να μας πει ποιος, τι και γιατί, ζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δυστυχώς ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα».

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησης μου από την ΕΥΠ»
Επόμενο άρθροΦωτιά στη Στυλίδα: Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στο Λογγίτσι