Κυριάκος Βελόπουλος: «Μόνο η Ελληνική Λύση έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί αύριο το πρωί»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega παραχώρησε το απόγευμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν σχολίασε τις δημοσκοπήσεις, παρά μόνο έκρινε αυτούς για τους οποίους γίνονται, κοινώς ποιοι τις διεξάγουν. «Ο κόσμος από μίσος και οργή δεν απαντούν πάντα την αλήθεια. Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν για ακόμα μία φορά έξω στις τουρκικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θα συγκυβερνήσει με ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ. «Λένε ψέματα για τις αυξήσεις μισθών και για αυτό δεν είναι αξιόπιστοι για την όποια συνεργασία. Κανένας τους δεν θα συμφωνήσει με το 15% οριζόντιο φόρο σε φυσικά και νομικά πρόσωπα για να παταχθεί ο φοροδιαφυγή, κανένας επίσης δεν θα συμφωνήσει με το κλείσιμο των 37 ανεξαρτήτων αρχών προκειμένου να περισσέψουν δημόσια χρήματα. Τέλος για τις εξορύξεις μόνο υπό μορφή συνεκμετάλλευσης θα αξιοποιηθούν» ανέφερε επίσης.

Τόνισε παράλληλα πώς «η Ελληνική Λύση μπορεί να είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ του 2012. Ο Έλληνας επίσης δεν δέχεται αυτή την ντροπή που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έχουν θεραπείες.

Το ψέμα με το Ταμείο Ανάκαμψης είναι μία απάτη που εξυπηρετεί τους ολιγάρχες κολλητούς της κυβέρνησης. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, εκτός αυτού αυτού το Ταμείο δίνει χρήματα σε ανεμογεννήτριες.

Μόνο η Ελληνική Λύση έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί αύριο το πρωί». 

Προηγούμενο άρθροΕπιχείρηση «Μπουλντόζα» σε τρεις κατασκευαστικές από την ΑΑΔΕ- Εικονικά τιμολόγια και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ
Επόμενο άρθροΤοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα