Κυριάκος Βελόπουλος μέσα στο κοινοβούλιο:”Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες-Η Πατρίδα κινδυνεύει

Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Ομιλία το προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Μεταρρυθμίσεις στην ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή».

“Μιλάμε για την υγεία. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να συγκροτηθεί είναι η α/βάθμια περίθαλψη. Όχι να μεταφέρουν τους ασθενείς στο νοσοκομεία μέσα σε καρότσα, όπως έγινε στους Παξούς, όπως έγινε στην Ικαρία. Ούτε να έχουμε έναν νεκρό λόγω μη εφημερίας στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα” τόνισε.

Ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για την Κύπρο και εν γένει για τα εθνικά θέματα και τη… διαχείριση αυτών, αλλά και για τη περίεργη περίπτωση της πτώσης του αεροπλάνου στη Καβάλα

Εδώ ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή:

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: «Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι μια πρόκληση που συνδέεται με τα ατομικά δικαιώματα»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εξάωρη στάση εργασίας την Τετάρτη στον ΟΑΣΘ