Κυριάκος Βελόπουλος: «Μέχρι πριν δυο εβδομάδες μιλούσαν για συνεργασίες, ενώ τώρα βρίζονται και οι τρεις για να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους»

Για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και την “εχθρική” αντιμετώπιση που βιώνει από τα ΜΜΕ αυτός και το κόμμα του μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από την πυρκαγιά στη Μαρφίν, χωρίς να έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα οι δράστες, ο κ. Βελόπουλος σχολίασε σχετικά:

«Βρέθηκαν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί; Όχι. Τιμωρήθηκαν; Όχι. Ούτε στα Τέμπη θα τιμωρηθούν, ούτε πουθενά θα τιμωρηθούν, γιατί οι Έλληνες είναι αμετανόητα εμμονικοί. Γιατί ουσιαστικά είναι εμμονή να ψηφίζεις αυτόν που σε ταλαιπωρεί, σου “δολοφονεί” τα όνειρα και την αξιοπρέπεια»

«Και μιας και μιλάμε για πολιτική να σου πω ότι ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να βρεθούν οι ένοχοι, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται συγκεκριμένα πρόσωπα. Γνωρίζει όλη η… πιάτσα ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Αλλά είναι χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, κάτι παρακρατικοί τύποι(…) Δε τολμούν να τους συλλάβουν για ένα λόγο:γιατί είναι παιδιά ξένων πρεσβειών και ανθρώπων του παρακράτους της Ελλάδος. Αυτά που λέω τώρα ενοχλούν το σύστημα, ενοχλούν το κράτος των Αθηνών», συμπλήρωσε.

«Δε μπορείς να καταλάβεις αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα, από τους πολιτικούς της Αθήνας, εναντίον της Ελληνικής Λύσης. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι προπαγάνδα. Μέχρι πριν δυο εβδομάδες μιλούσαν για συνεργασίες, ενώ τώρα βρίζονται και οι τρεις (σ.σ. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης) για να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους λίγο πριν τις εκλογές. Μετά τις εκλογές θα προδώσουν τους ψηφοφόρους τους και θα συγκυβερνήσουν και οι τρεις ή οι δύο απ’ τους τρεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για την τακτική που ακολουθούν τα “μεγάλα” κόμματα λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Η ΝΔ δημιούργησε ένα υποκομματίδιο στη Β. Ελλάδα, που στηρίζεται από την Εκκλησία, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη ΝΔ, για να διασπάσει την Ελληνική Λύση και ένα υποκομματίδιο στο νότιο τομέα, στην Αθήνα, μόνο και μόνο για να μη συσπειρωθούν οι Έλληνες γύρω από την Ελληνική Λύση. Θέλουν να “τελειώσουν” την Ελληνική Λύση. Μου είπε χθες και ένας κορυφαίος παράγοντας του τόπου: “Βελόπουλε, θα σε τελειώσουν. Γιατί είσαι από την επαρχία, είσαι Μακεδόνας και δε… γουστάρουν κάτι τέτοιο και θέλουν να τελειώνουν με τη Μακεδονία και να σε ξεπαστρέψουν”», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στις ύπουλες προθέσεις έναντι της Ελληνικής Λύσης, εξαιτίας κυρίως της καταγωγής του προέδρου της από τη Β. Ελλάδα.

«Δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει και το ΠΑΣΟΚ που θέλει να συγκυβερνήσει να μην λένε κουβέντα για το παράνομο λογισμικό (σ.σ. Predator) για έλεγχο, όταν υπάρχουν τα στοιχεία και οι πληροφορίες για τη δράση αυτού του παράνομου λογισμικού. Σας μιλώ για καθεστώς», επισήμανε.

«Θέλουν τον Έλληνα εγκλωβισμένο. Μέχρι προχθές μας έλεγαν για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Είδαν που αντέδρασα και ακολούθησε και πολύς κόσμος και βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει: “o κ.Βελόπουλος να μην ανησυχεί, δε θα κάνουμε συνεκμετάλλευση”. Τώρα για τι μιλάει; Για πράσινη ανάπτυξη, ότι λέει η ΝΔ. Έχουμε τη δυνατότητα μέσω των εξορύξεων να δώσουμε 1 τρις στους Έλληνες και αυτοί δε θέλουν. Απορώ με την αφέλεια εκείνων που τους ξαναψηφίζουν και ειδικά από τη Μακεδονία. Ξεχνούν ποιοι τους πρόδωσαν;», υπογράμμισε,  ασκώντας κριτική στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον κ.Τσίπρα.

«Εμένα με ενοχλεί αυτό που κάνουν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την επαρχία. Αυτό το υδροκέφαλο, βάρβαρο κράτος των Αθηνών που οικοδομήθηκε μόνο για να οικονομάνε οι καναλάρχες, οι επιχειρηματίες, οι ολιγάρχες, οι πολιτικοί, τα 40.000 “τρωκτικά” των Αθηνών. Αισθάνομαι σιχαμάρα με αυτά που βλέπω στην Αθήνα για την απέχθεια που βλέπω ότι νιώθουν αυτοί οι σαράντα χιλιάδες για τη Μακεδονία, τη Θράκη και την επαρχία», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθει:

 

Προηγούμενο άρθροΟ Π.Ο.Υ κήρυξε σήμερα Παρασκευή 5/5/2023 το τέλος της πανδημίας του covid -19!
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο ΥΜΑΘ – Διεκδικούν ασφάλιση και δεδουλευμένα που δεν τους δόθηκαν!