Κυριάκος Βελόπουλος: «Με την περιβόητη βοήθεια της Ε.Ε για τη Θεσσαλία αποδείχτηκε η ανικανότητα της Κυβέρνησης»

«Με τις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση της με τον Κ. Μητσοτάκη για την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, επεξήγησε τους τρόπους διάθεσης των «αχρησιμοποίητων» κεφαλαίων που η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατάφερε να απορροφήσει. Άνθρακας λοιπόν ο θησαυρός, που εδώ και ώρα στην κυβέρνηση αλλά και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ καγχάζουν ότι «ανακάλυψαν» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Και συνεχίζει λέγοντας:

«Στον αντίποδα, η Σλοβενία μέσα σε λίγες ημέρες, κατάφερε να αποτιμήσει τις ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν τα 2/3 της χώρας, να εκπονήσει σχέδιο και να εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια από την Κομισιόν.

Παράλληλα, υποχρέωσε τον τραπεζικό τομέα να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια ανοικοδόμησης, επιβάλλοντας ειδικό φόρο 0,2% επί του συνόλου του τζίρου των τραπεζών! Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει τις τράπεζες ανεξέλεγκτες με τον αναβαλλόμενο φόρο και τις φορολογικές απαλλαγές που τους έχει εξασφαλίσει να ανέρχονται σε δεκάδες δις ευρώ.

Τόσο η δήλωση της Προέδρου της Κομισιόν όσο και το παράδειγμα της Σλοβενίας, τεκμηριώνουν ότι έχουμε μία ανίκανη κυβέρνηση, που μεριμνά για τραπεζίτες και ολιγάρχες, όχι όμως για τους Έλληνες πολίτες».

Προηγούμενο άρθρο“Ένας μ@@@@@ς παλαβός έπεσε στη θάλασσα».. Ηχητικό ντοκουμέντο που εξοργίζει από διάλογο του πληρώματος του “Blue Horizon”
Επόμενο άρθρο2235 άτομα διέσωσαν και απεγκλώβισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στη Θεσσαλία