Παραμάγαζο του Μαξίμου χαρακτήρισε  τους αμφιβόλου ποιότητας διασταυρωτές γεγονότων (fact-checkers), τα Ελληνικά Hoaxes , ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον στον Focus Fm 103,6.

«Δημιούργησαν υποκομματίδια για να αποδυναμώσουν τους ελληνοκεντρικούς χριστιανούς, οι οποίοι θέλουν να ενωθούν κάτω από την ομπρέλα μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπάει την πατρίδα και έτσι ουσιαστικά διασπούν το ενιαίο μέτωπο να σχηματιστεί. Τώρα βάζουν τα ανθελληνικά Hoaxes εναντίον μας. Είναι εναντίον της Ελληνική Λύσης, όλο το σύστημα» τόνισε.

«Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται; 24.000 ανεμογεννήτριες περίπου θα τοποθετούν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτή δεν είναι χώρα. Αυτή είναι πάρκο ανεμογεννητριών. Οι οποίες δεν παράγουν και το ρεύμα που λένε. Ψευδείς οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης,  είναι μπίζνες αυτά που κάνουνε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Στις 21 Μαρτίου, όταν για το δυστύχημα μιλούσαν όλα τα ΜΜΕ, τα Hoaxes κατηγοριοποίησαν τον ισχυρισμό ως “αβάσιμες θεωρία συνωμοσίας”, πως υπήρχε εύφλεκτα υλικά, παρά τις καταγγελίες φορέων και του δικηγόρου, Γιώργο Μπαρτζώκη ότι ενδεχομένως να υπήρχαν.

«Επειδή μαζεύουμε ένα ολόκληρο φάκελο για τους κυρίους, θα έχουμε γλέντια από δω και πέρα. Θα αποδείξουμε από πού παίρνουν λεφτά, με στοιχεία πλέον, όχι παραμυθάκια. Με την Ελληνική Λύση δεν θα μπαίνει κανένας σε αντιπαράθεση χωρίς επιχειρήματα, όσο και αν θέλουν να την αποδημήσουν με εντολή του Μαξίμου» υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ακούστε εδώ όλη την εκπομπή του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Προηγούμενο άρθροΑσημένιο μετάλλιο για την Εθνική Πόλο Ανδρών-«Λύγισε» στα πέναλτι
Επόμενο άρθροΕθνική πόλο:Λύγισε ο προπονητής Βλάχος-«Ζητώ συγγνώμη,έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»