Κυριάκος Βελόπουλος: «Με 30 βουλευτές η Ελληνική Λύση θα οδηγήσει τους υπεύθυνους για κάθε “στραβό” σε Εξεταστική Επιτροπή- Θα απολογηθουν για όλα όσα έχουν κάνει»

«Να σταματήσουν κάποιοι να βανδαλίζουν και να σκυλεύουν  στο όνομα της Παναγίας και του Χριστού, πάνω σε ανθρώπους. Η πολιτική έχει κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλιώς γίνεσαι γραφικός» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus Fm 103,6.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο πολίτης βρίζει, αλλά δεν πάει να ψηφίσει», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Όχι όμως υβριστές και ψεύτες».

«Η ελληνική λύση εδώ και 4 μήνες έχει γίνει ο σάκος του μποξ»  ανέφερε ο Κυριάκος  Βελόπουλος χαρακτηρίζοντας ντροπή και ανήκουστο το να εμφανίζονται μοναχοί που παροτρύνουν τους πιστούς να ψηφίσουν συγκεκριμένα κόμματα.

«Με διπλάσιο ποσοστό, με 30 βουλευτές,  η Ελληνική Λύση, μπορεί  ακόμα να κάνει και εξεταστική επιτροπή μόνη της. Για το Μακεδονικό θα είχαμε στο εδώλιο τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ  και της ΝΔ. Για ότι στραβό, αντεθνικό, αντιλαϊκό, αντικοινωνικό, θα οδηγούνται σε εξεταστική επιτροπή. Θα απολογηθούν  γι΄αυτά που έκαναν, είμαι ο πρώτος που είπα ότι θα κυνηγήσω τους ακαταδίωκτους.»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης  ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά το πώς λειτουργεί το ελληνικό κοινοβούλιο, απαντώντας σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι ψήφισε υπέρ της υποχρεοτικότητας των εμβολίων.

« Με ενοχλεί η προσπάθεια κάποιων να αποδομήσουν προσωπικότητες και χαρακτήρες με ψέματα . Όταν δε ξέρεις πως λειτουργεί το  ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά θέλεις να εισέλθεις σε αυτό, αυτογελοιοποιήσε  με τα επιχειρήματα σου.  Βγήκε μια γενική γιατρός και είπε τα γνωστά,  ότι ψήφισα την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Ο κανονισμός της Βουλής λέει ότι έρχεται ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει 250 άρθρα μεταξύ των οποίων , μπορεί να  και 5 καλά, όπως για παράδειγμα , αυξήσεις μισθών, συντάξεων και μέσα να υπάρχει και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για κάποιες κοινωνικές ομάδες . Όταν αυτό το νομοσχέδιο με τα 250 άρθρα έρθει στη Βουλή λέει ο κανονισμός: «Ψηφίζουμε επί της αρχής» δηλαδή σε όλο το νομοσχέδιο, εάν πεις όχι, σημαίνει ότι λες όχι σε όλα τα άρθρα , το ίδιο και όταν πεις ναι, σημαίνει ότι συμφωνείς σε όλα.  Λες παρόν και στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα να ψηφίσεις ναι ή όχι σε κάθε άρθρο ξεχωριστά».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σε δίκη ο 27χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια – Έτρεχε με 104 χλμ/ώρα
Επόμενο άρθροΣύγκρουση πλοίων στη Χίο