«Όταν ακούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί ακόμα και παράνομο υλικό που διέρρευσε χθες και δεν ακούμε για βραχιολάκια και φυλακή και δημεύσεις περιουσιών όλων όσοι ενεπλάκησαν στην ιστορία του τραίνου, εμείς θλιβόμαστε» τόνισε σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ζητάμε από την κυβέρνηση πραγματικά αν θέλει να βρει τους υπαίτιους και βραχιολάκια στην εταιρεία και φυλακή τους υπαίτιους και δήμευση των περιουσιών, αλλιώς οι νεκροί δεν θα δικαιωθούν» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφορικά με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τις πορείες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα τόνισε:

«Όταν κόμματα και κουκουλοφόροι κουκουλώνουν την οργή του λαού, τότε έχουμε 80.000 διαδηλωτές και 800.000. Κάποια στιγμή τα κόμματα και οι κουκουλοφόροι πρέπει να φύγουν εκτός των διαδηλώσεων για να μπορούν όλοι οι Έλληνες είτε δεξιοί είτε αριστεροί να διαμαρτυρηθούν για τον χαμό των ανθρώπων που έφυγαν μέσα από το δυστύχημα. Δυστυχώς τα κόμματα καπελώνουν και οι κουκουλοφόροι κουκουλώνουν τις εκδηλώσεις». 

Σχετικά με την αξιολόγηση των στελεχών του ΟΣΕ σε θέσεις ευθύνης είπε:

«Αν θέλετε την άποψη της Ελληνικής Λύσης, πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν οι βουλευτές και οι υπουργοί και μετά να πάμε σε αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα. Δυστυχώς η αναξιοκρατία θριαμβεύει».

Δείτε τη δήλωση:

Προηγούμενο άρθροΜετά το Πάσχα οι εκλογές όπως άφησε να εννοηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο
Επόμενο άρθροΚατερίνη: Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στο Παμπιερικό συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη