«Η ΝΔ έδωσε εντολή: Σκοτώστε την Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος // ΗΧΗΤΙΚΟ

Η ΝΔ έδωσε εντολή “ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” δήλωσε στον Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για «βρώμικο σύστημα της οικογένειας Μητσοτάκη» και υπογραμμίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα, χρησιμοποιεί  εν είδει  σαπουνόπερας  τη γνωστή  πλέον υπόθεση  των τριών βουλευτών,  μόνο και μόνο για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελληνική Λύση. «Την αποστασία δε την δεχόμαστε» δήλωσε ο Πρόεδρος της  συμπληρώνοντας: «Καλό μας κάνουν, μας ατσαλώνουν. Δεν εκβιαζόμαστε  από κανέναν. Το ξαναλέω, θα πάμε μόνοι μέχρι τέλους, δε θα κάνουμε βήμα πίσω».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος προβληματίστηκε για το αν υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει τη δυνατότητα να δώσει μισθούς 1300 ευρώ, ενώ υποστήριξε ότι όσοι έχουν κόκκινα δάνεια. δεν  θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε την έλλειψη ενδιαφέροντος για την Ελληνική επαρχία και τη Μακεδονία μας, ενώ επεσήμανε και σιωπή που επικρατεί αναφορικά με τις αρνητικές  επιπτώσεις των εμβολιασμών.

«Και μιλούν για τις παρενέργειες που έχουν δηλωθεί από τις  κίτρινες κάρτες, που δεν ήταν και υποχρεωτικές. Ξεχάσαμε και τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους  συνταξιούχους , με τις προσαυξήσεις» συμπλήρωσε.

«Θέλω να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων μου.  Εμείς παλεύουμε με σφεντόνες και αυτοί με τεθωρακισμένα» τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Προηγούμενο άρθροΣπίτι μου: Άνθρακες ο θησαυρός – Μόλις το 10% όσων έχουν κάνει αίτηση έχει βρει ακίνητο για να αγοράσει
Επόμενο άρθρο«Απαράδεκτο το ελληνικό κράτος για το συμβάν του Καστελλόριζου –Προσβολή για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις η μη συμμετοχή τους στην επιχείρηση στο Σουδάν»