Κυριάκος Βελόπουλος για τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την αναβάθμιση από τον οίκο Moody’s: «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν πανηγυρισμοί»

Σε δήλωσή του για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού αναφορικά με την αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’ s ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε:

«Η «αναβάθμιση» της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’s, έγινε δεκτός με πανηγυρισμούς από την κυβέρνηση, την ώρα που η ελληνική οικονομία οδεύει στα Τάρταρα. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν πανηγυρισμοί όταν όλοι οι οίκοι αξιολόγησης μας διατηρούν στην τελευταία θέση αξιολόγησης από όλες τις χώρες της Ευρώπης, έπειτα από δέκα χρόνια θυσιών και μνημονίων.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει δε περίτρανα ποιους ωφελεί ο πτωχευτικός κώδικας και η επιτάχυνση της εκποίησης της περιουσίας των Ελλήνων που ψήφισε η κυβέρνηση. Είναι η επιβεβαίωση ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξεπουλήσει ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς καμία αναστολή. Η δε αναφορά περί «επιτυχημένης καταπολέμησης της διαφθοράς», την ώρα που η κυβέρνηση νομοθετεί την ασυλία σε φοροφυγάδες και καταχραστές, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί».

 

Προηγούμενο άρθροΑναβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας από τον οίκο Moody’s
Επόμενο άρθροΝέα πρόκληση Ερντογάν κατά της Κύπρου: «Στις 15 Νοεμβρίου για πικνίκ στα Βαρώσια»