Κυριάκος Βελόπουλος: «Έρχονται πολλά δεινά, προσπαθούν να αφανίσουν τον Έλληνα»

«Έρχονται πολλά δεινά, προσπαθούν να αφανίσουν τον Έλληνα» είπε μιλώντας στον Focus FM  ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Για να μιλήσεις για σοβαρά θέματα πρέπει να έχεις σοβαρούς πολιτικούς αντιπάλους. Το μόνο αντίπαλο που έχει ο Έλληνας σήμερα είναι το πολιτικό σύστημα. Και δε βλέπουν οι Έλληνες ότι έρχεται Παμμέγιστη εθνική καταστροφή. Όμοιά της δεν θα υπάρξει και δεν έχει υπάρξει. Όσο ακραίο και αν ακούγεται, θα φανεί. Σε ποια ιστορική περίοδο κινδύνεψε η ΕΛΛΑΣ με αφανισμό των Ελλήνων; Ποτέ. Ως έθνος Ελλήνων, ποτέ δεν αφανίστηκαν οι Έλληνες. Με το πράγμα αυτό που εμφανίστηκε και λέγεταιο Μεταπολίτευση, οι Έλληνες κινδυνεύουν να αφανιστούν σαν γένος και σαν έθνος. Αν δε το καταλαβαίνουν αυτό οι τύποι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, πρέπει να αντιληφθούν το απλό: Ότι η χώρα βρίσκεται στα όρια εθνικής καταστροφής. Έχουμε γεμίσει “επενδυτές”. Αντικαθιστούν  τον πληθυσμό, αυτή είναι η τακτική ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Δε θέλουν να το καταλάβουν οι Έλληνες αυτό το πράγμα. Δε θέλουν να το καταλάβουν οι Νεοέλληνες αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Κασιδιάρη κατήγγειλε βρώμικο πόλεμο και εκβιασμό από τη Νέα Δημοκρατία ώστε να ψηφίζει την τροπολογία. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το τι πιέσεις μου ασκήθηκαν για να ψηφίσω την τροπολογία δε φαντάζεστε. Τι εκβιασμοί. Αλλά μερικοί από εσάς δε καταλαβαίνετε. Πάρε το ΣΔΟΕ, πάρε την εφορία, παντού στις πειχειρήσεις. Πάρε φορολογικό έλεγχο από εδώ, πάρε από εκεί. Θα ψηφίσεις, μου λέγανε. Δε ψήφισα. Με οποιοδήποτε κόστος. Κυνήγι από το ΕΣΡ. Κόψιμο των εκπομπών μου πανελλαδικά. Να μας εξαφανίσουν από παντού, να μην υπάρχουμε».

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΠροφυλακίστηκαν 5 συλληφθέντες για το σοβαρό οπαδικό επεισόδιο στα Ιωάννινα
Επόμενο άρθροΠροφυλακιστέος ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό