Κυριάκος Βελόπουλος: Επέμεινε στην ξεκάθαρη θέση της Ελληνικής Λύσης για τους παιδεραστές: Χημικός ευνουχισμός και πραγματικά ισόβια – ΗΧΗΤΙΚΟ – Focus FM

Την ξεκάθαρη και διαχρονική θέση της Ελληνικής Λύσης για τους παιδεραστές επανέλαβε μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, που μίλησε για χημικό ευνουχισμό και αμετάκλητη ισόβια καταδίκη αυτών.

«Η βρώμικη αυτή ιστορία πρέπει να φτάσει στο τέλος της, δεν πρέπει όμως να παγιδευτούμε στη μέγγενη (…)» σημείωσε. Τόνισε, ωστόσο, ότι «κάποιοι επιζητούν την αποσταθεροποίηση της κατάστασης για ένα και μόνο λόγο: γιατί πρέπει να δικαιολογήσουμε την όποια εθνική ήττα (…)».

Αναφερόμενος σε ενυπόγραφο άρθρο ιστοσελίδας με τίτλο «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;» και κεντρική φωτογραφία μια παραποιημένη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, από την οποία έχει αφαιρεθεί η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει προστεθεί ο… Δημήτρης Λιγνάδης, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι «είναι ντροπή».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στη νέα παράνομη-προκλητική Navtex για έρευνες του «Τσεσμέ». «Το Τσεσμέ δεν κάνει απλά μια παράνομη έρευνα. Ερευνά την ελληνική υφαλοκρηπίδα και δεν είναι τυχαίο ότι πηγαίνει στην περιοχή από τον 25ο μεσημβρινό και δυτικά, από όπου οι Τούρκοι θέλουν να χτυπήσουν για να αποκόψουν την Ελλάδα στη μέση. Η περιοχή που αποκόπτει την Ελλάδα στη μέση είναι η Σκύρος σε ενιαία γραμμή, από δυτικά προς ανατολικά.» τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΑποκαλυπτικός ο Δημήτρης Γάκης: «Ότι κάνουν σήμερα με τον Covid-19 προσπάθησαν να το κάνουν παλιά με τον Η1Ν1 αλλά τότε δεν το είχαν οργανώσει καλά!»
Επόμενο άρθροΓιώργος Φίλης: «Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες… πρέπει να βγει ο στόλος απέναντι στο Τσεσμέ»