«Εμείς το ξαναλέμε όπως το έλεγε Αριστοτέλης: “η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες αρετές μιας κοινωνίας που πεθαίνει”. Εμείς θα αναστήσουμε την κοινωνία, θα αναστήσουμε τους Έλληνες, για την κοινωνία και τους Έλληνες» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης – Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας».

Αναφερόμενος στα προβλήματα των αγροτών της χώρας σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε: «Πήρατε 86 δισ. από το ταμείο ανάκαμψης και δώσατε στους αγρότες 400 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή είναι η αγάπη του Πρωθυπουργού για τους αγρότες, κτηνοτρόφους αλιείς, μελισσοκόμους;. Θέλω να πω στους αγρότες ότι συμφωνία με τον δολοφόνο σου δεν μπορείς να κάνεις. Σε δολοφόνησε με την ΚΑΠ. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ  έκαναν εγκλήματα στην αγροτική οικονομία επι δεκαετίες».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στην Κύπρο, τις κινήσεις της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν και τη στάση της χώρας μας λέγοντας: «Εδώ όλα τα κράτη στην Ευρώπη προσκυνούν το Αζερμπαϊτζάν. Ίσως επειδή έχει φυσικό αέριο. Χθες ο Τατάρ ανακοίνωσε ότι θα αναγνωρίσει ως κράτος την κατεχόμενη Κύπρο. Περιμένω από τον κο. Τασούλα μια κίνηση. Εσείς, έχετε κάνει ακόμα και ομάδα φιλίας με το Αζερμπαϊτζάν. Τώρα τέλος η ομάδα φιλίας! Εδώ όλοι ψηφίσατε στην βουλή χθες για να γίνει η Τουρκία μέλος του ΙΜΟ. Η Τουρκία, η οποία δεν αναγνωρίζει την κυπριακή σημαία στα λιμάνια! Και το ψηφίσατε εσείς χθες. Ακόμα και οι δήθεν πατριώτες. Τι είδους πατριωτισμός είναι αυτός;»

Ανέφερε επίσης ότι: «Ο Έλληνας είναι διχασμένος. Περιμένει λύση στα προβλήματά του από τον Μητσοτάκη, από τον Ανδρουλάκη, από τον Κασσελάκη. Για τον πρωθυπουργό όλοι γνωρίζουμε ότι υπηρετεί τους ολιγάρχες. Οι άλλοι;». 

Δείτε την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΕφόδους, με ελεγκτές ντυμένους μασκαράδες στα καρναβάλια ετοιμάζεται να κάνει η ΑΑΔΕ: -Στο στόχαστρο η φοροδιαφυγή
Επόμενο άρθροΔύο νεκροί από χτύπημα με ισραηλινούς πυραύλους στη Δαμασκό