Κυριάκος Βελόπουλος: «Έχουμε μια δουλική κυβέρνηση στις Αμερικανικές εντολές..»

«Αυτή τη στιγμή γίνεται πόλεμος νοτίως της Κρήτης, πραγματικός πόλεμος και κανένας δεν μιλάει, δεν λέει το παραμικρό» είπε σήμερα μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφορικά με την πρόκληση της Τουρκίας να μην επιτρέψει τη διέλευση νοτίως της Κρήτης ερευνητικού σκάφους που εργάζεται για λογαριασμό της χώρας μας εκδίδοντας παράλληλα και παράνομη navtex.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε επίσης και στην αμυντική συμφωνία μεταξύ τους, που ανακοίνωσαν Η.Π.Α, Βρετανία και Αυστραλία και στις αντιδράσεις της Γαλλίας που απέσυρε τους πρεσβευτές της από Η.Π.Α και Αυστραλία λέγοντας:

«Έχετε καταλάβει ότι μετά από δεκαετίες η Γαλλία επιτίθεται έστω και διπλωματικά στις Η.Π.Α; Έχετε καταλάβει ότι αναδεικνύεται ο Αγγλοσαξονικός άξονας; Έχετε καταλάβει ότι μετά από αιώνες έχουμε ζεύξη δύο ισχυρών πόλων Βρετανίας και Η.Π.Α που αλλάζει το παγκόσμιο status;».

«Η Ελλάς και η Κύπρος είναι απ΄ την χαμένη πλευρά των “χρήσιμων ηλίθιων” που τους κάνουν ότι θέλουν οι Αμερικανοί. Πρέπει ν αλλάξουμε τώρα σφαίρα επιρροής»  τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΥγειονομικός ενημερώνει ξένους συναδέλφους του για ασθενή που διασωληνώθηκε σημειώνοντας στο ιστορικό του ότι έχει εμβολιαστεί…
Επόμενο άρθροΔύο διακινητές παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν στον Έβρο