Κυριάκος Βελόπουλος: «Δεν υπάρχει συνεργασία με κανένα κόμμα. Πώς μπορώ να δώσω ψήφο ανοχής σε κάποιον που πρόδωσε τη Μακεδονία;»

Από τη Δυτική Αθήνα, όπου περιοδεύει ενόψει εκλογών, μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Θα “τρίβουν” τα μάτια τους 21 Μαΐου από αυτά που θα ακούσουν και θα δουν, αρκεί να μη μας κλέψουν, μιας και η Νέα Δημοκρατία είναι… ειδική στις κλοπές και τις υποκλοπές και τις νοθείες. Η οικογένεια, όχι το κόμμα. Η γνωστή αυτή οικογένεια του Μητσοτάκη», σχολίασε αρχικά.

Για την αποδοχή που απολαμβάνει κατά την περιοδεία που κάνει προεκλογικά και τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Βελόπουλος είπε:

«Αυτό που βιώνουμε είναι φοβερό. Όπου πηγαίνουμε χωρίς καμία φασαρία, ο κόσμος μας “αγκαλιάζει” και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κι αυτό ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία, για αυτό έβγαλαν (σ.σ στην τηλεόραση) τον άλλο τον…πύραυλο, τον Άδωνι τον Γεωργιάδη, και είπε ότι με ξέρει καλά και ότι θα δώσω ψήφο ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ.  Επειδή αυτός είναι… ευλύγιστος και εύκαμπτος, νομίζει ότι όλοι είμαστε έτσι. Φαιδρότητες. Εμείς θα πάμε να κυβερνήσουμε και δε θα δώσουμε ψήφο ανοχής σε κανένα που πρόδωσε τη Μακεδονία»

«Εμείς θα πάμε μόνοι μας μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει συνεργασία με κανένα κόμμα. Πώς μπορώ να δώσω ψήφο ανοχής σε κάποιον που πρόδωσε τη Μακεδονία. Είναι προσβλητικά για τη γνώση, την κρίση, την άποψη, την αντίληψη του Μακεδόνα και ξέρω πολύ καλά πως είναι να “χτυπάνε”  τη Μακεδονία και οι υπόλοιποι αθηνοκεντρικοί κύκλοι των σαράντα χιλιάδων “τρωκτικών”, μεταξύ των οποίων και ο Γεωργιάδης. Τα “τρωκτικά” είναι υπουργοί, δημοσιογράφοι, καναλάρχες κλπ», πρόσθεσε για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει το κόμμα του μετά τις εκλογές της 21ς Μαΐου.

Αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και τις λύσεις που μπορεί να δοθούν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε:

«Ο κάθε Έλληνας χρωστάει σαράντα χιλιάδες ευρώ. 40 δις χρέος σε δέκα εκατομμύρια πολίτες, σαράντα χιλιάδες το κάθε παιδί από όταν γεννιέται. Το έχει καταλάβει αυτό ο Έλληνας; Καταλαβαίνει ποιος φταίει; Εγώ φωνάζω, ουρλιάζω, οι άνθρωποι διαχειρίζονται τα δανεικά με τους φίλους τους και δίνουν λίγα λεφτά στον κόσμο. Αν δε παράγουμε πλούτο θα πεθάνουμε(…) Έχουμε προτείνει πάρα πολλά πράγματα. Αν “Κόψεις” τις Ανεξάρτητες Αρχές, 2300 άνθρωποι, ένα δις το χρόνο, τα δίνεις στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και έχεις λεφτά από την παραγωγή»

Το μήνυμα, τέλος, του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ενόψει εκλογών, προς τους νέους ψηφοφόρυς, ηταν:

«Οι νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο η Ελληνική Λύση μπορεί να τους δώσει λεφτά που είναι από δουλειά και παραγωγή πλούτου και όχι από δανεισμό(…) Ο νεαρός που παίρνει 150 ευρώ (σ.σ μετά την ανακοίνωση του κ.Μητσοτάκη για την οικονομική ενίσχυση των ενήλικων, πλέον) χρωστάνε μετά από αυτά 40.150 ευρώ».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΔύο συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου
Επόμενο άρθροΣτάθης Κεσσανιώτης: «Έχουμε έκρηξη θανάτων σε άνδρες 40-55 ετών»