Κυριάκος Βελόπουλος: Άστραψε και Βρόντηξε στην Λάρισα

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες, για την πολιτική επικαιρότητα και για τις διακεκριμένες θέσεις του κόμματος, υποστηριζόμενες από επιστημονικές μελέτες μίλησε χθες στη Λάρισα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ξεκινώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για την λανθασμένη πολιτική της ΝΔ στην οικονομία, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιτοκίων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε με χρεωκοπία.

Συνέχισε αναφερόμενος στον βρόμικο πόλεμο των ΜΜΕ προς την Ελληνική Λύση λέγοντας ότι θα γίνει δεκανίκι του Μαξίμου. Οι Έλληνες και ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισαν ότι ΠΟΤΕ δεν θα συγκυβερνήσει με την ΝΔ καθώς η Ελληνική Λύση είναι το νέο που έρχεται για να διώξει το παλιό.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανηφόρα που επέλεξε η Ελληνική Λύση να ακολουθήσει προκειμένου να φτάσει η Ελλάδα στην κορυφή.

Τόνισε ότι η Ελληνική Λύση θα καταδιώξει όσους έχουν το ακαταδίωκτο και εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων είτε αυτό αφορά τους υγειονομικούς, είτε τους θανάτους εντός και εκτός ΜΕΘ, είτε τα οικονομικά εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων.

Προειδοποίησε του Έλληνες για την έμμεση συγκυβέρνηση των ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ καθώς συμφωνούν σε όλα, από την αντικατάσταση του πληθυσμού μέσο μπολίασματος από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, έως την μη αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και την προδοσία της Μακεδονίας και του Αιγαίου.

Δείτε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΤσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά η ακρίβεια – Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 29 οβίδες μέχρι τώρα στη Λέοντος Σοφού