Ο Πρωθυπουργός με ψέματα μιλάει για αλήθεια. Πραγματικά, πολιτικό ανέκδοτο αυτό» τονίζει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Αναλυτικά ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός σήμερα κάλεσε τον ελληνικό λαό να υπογράψει νέα συμφωνία αλήθειας μαζί του. Ο Πρωθυπουργός της κυβέρνησης αναλήθειας, των ψεμάτων, αλλά και των πολλών κακών, εθνικών, οικονομικών, πολιτικών, κοινωνικών επιλογών με ψέματα μιλάει για αλήθεια. Πραγματικά, πολιτικό ανέκδοτο αυτό».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός που μέχρι χθες εκλιπαρούσε για συνεργασίες, μιλούσε για πολλά χρώματα, σήμερα μίλησε για συγκυβερνήσεις και συνεργασίες “τερατογενέσεων”. Πραγματικά, τον συμβουλεύουμε να δει δεξιά και αριστερά του, να δει το “τέρας” που ο ίδιος δημιούργησε, που λέγεται Νέα Δημοκρατία, το οποίο έχει πολυμορφία, απολιτίκ καταστάσεις και μάλιστα “Φρανγκεστάϊν” πολιτικούς, οι οποίοι από το ΠΑΣΟΚ και από άλλα μορφώματα μεταπήδησαν στη Νέα Δημορατία. Ας μη μιλάει, λοιπόν, για “τερατογενέσεις” ο κ.Πρωθυπουργός, δίοτι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί».

Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στα βίντεο που ακολουθούν:

Προηγούμενο άρθροΙσχυρός σεισμός στη Σικελία
Επόμενο άρθροΚαραμπόλα 7 οχημάτων στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Κυκλοφοριακό Χάος λόγω του ατυχήματος