Κυριάκος Βελόπουλος από την Ορεστιάδα: «Η Κυβέρνηση εμπαίζει τον Ελληνικό λαό»

Για εθνικά επιζήμια κυβερνητική πολιτική έκανε λόγο σήμερα από την Ορεστιάδα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλησε για πλήρη ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε Εθνικά, Οικονομικά και Κοινωνικά ζητήματα.

«Σε μία περίοδο κρίσιμη, σε όλους αυτούς τους τομείς η κυβέρνηση εμπαίζει τον ελληνικό λαό με αντιφατικές δηλώσεις περί πρόωρων εκλογών, καθρεφτίζοντας την πλήρη ανευθυνότητα του Μαξίμου και αγνοώντας τις συνέπειες αστάθειας που προκαλούνται» είπε.
Για τις τουρκικές προκλήσεις και τον τρόπο που τις αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση ανέφερε χαρακτηριστικά «H Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική είναι εκδικητική, σοβινιστική, μιλιταριστική χώρα και με διάλογο δεν μπορείς να πας μ αυτούς τους ανθρώπους».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Θράκη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, ενώ στην ομιλία του έθιξε και ζητήματα που αφορούν και πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Στις 18:30 μ.μ. σήμερα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφ. Δημοκρατίας 307) και θα ακολουθήσει η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου  στις 19:20 μ.μ.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου ο κ. Βελόπουλος θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή και Ξάνθη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των περιοχών και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Προηγούμενο άρθροΚρικόρ Τσακιτζιάν: «Οι πολίτες της Ευρώπης θα τιμωρήσουν τις κυβερνήσεις τους για αυτό που θα ζήσουν»
Επόμενο άρθροΜεγάλη Φωτιά στον Αγ. Στέφανο Αττικής