Κυριάκος Βελόπουλος από την Αλεξανδρούπολη: «Η κυβέρνηση δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια και η ανεργία»

Με θέρμη υποδέχθηκαν οι Ακρίτες της Θράκης τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, στην Αλεξανδρούπολη όπου μμίληγσαε το βράδυ του Σαββάτου στο πλάσιο της περιοδείας του στην Ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του καταδίκασε τον νέο όρο “τουρκοαιγαίο” που χρησιμοποίησε τη Τουρκία, συλλογιζόμενος ότι αυτό είναι ακόμα ένα βήμα προς την συνεκμετάλλευση, με αφορμή την επιμονή του πρωθυπουργού να θέλει να επανασυνδέσει επικοινωνίες με τον Ερντογάν. «Διάλογο με τρομοκράτη, διάλογο με σφαγέα, με σοβινιστή, με μιλιταριστή, με ακραίο κύκλο, ο οποίος δρα και λειτουργεί στη Τουρκία, οι Έλληνες δεν κάνουν», δήλωσε.

Κατέκρινε παράλληλα τους “συμμάχους” της Ελλάδος που αποδοκιμάζουν την πολιτιστική της κληρονομιά και την νοημοσύνη, οι οποίοι επιμένουν ότι είναι σύμμαχοί μας, αλλά αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία”, ενώ οι Αμερικανοί να χαϊδεύουν τα αυτιά της Τουρκίας λόγω των βάσεων που διακατέχουν.

Ο κ. Βελόπουλος ρώτησε επίσης το κοινό: «Τι κερδίζει η Ελλάδα, αν εναντιωθεί η Ελλάδα κατά της Ρωσίας. Επωφεληθήκαμε, τώρα με την αύξηση των τιμών και διακοπής σχέσεων με τους ομόδοξους;»

«Δεν υπάρχει κράτος να επιβάλλει νομοθεσία. Το είδαμε στην Χαλκιδική, βρώμισαν τον τόπο, τον τόπο του Αριστοτέλη, τον τόπο που περπάτησε, μεγαλούργησε ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, τον έκαναν κρανίου τόπο! Καρανίου τόπος δεν θα γίνει η Αλεξανδρούπολη», είπε επίσης χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Τόνισε παράλληλα ότι ότι «πάντα υπήρχαν πετρέλαια και ορυκτός πλούτος στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο η ακρίβεια και η ανεργία».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Προεδρου της Ελληνικής Λύσης στην Αλεξανδρούπολη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης το 41o Φεστιβάλ Βιβλίου που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθροΝέες προκλήσεις κατα της Ελλάδας από τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι