Κυριάκος Βελόπουλος: «Από Σεπτέμβριο θα έχουμε ενεργειακή και επισιτιστική κρίση – Καιγόταν όλη η Ελλάδα και τα τηλεοπτικά κανάλια δεν μετέδιδαν τίποτα. Αυτά είναι τα Ελληνικά Μέσα»

«Έρχεται επισιτιστική κρίση, στην Ολλανδία γίνεται χαμός. Δεν άκουσα κάτι από τον Πρωθυπουργό όμως για τους αγρότες , για τους κτηνοτρόφους. Από Σεπτέμβριο θα έχουμε όχι μόνον ενεργειακή αλλά και επισιτιστική κρίση. Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει να στηριχτεί ο αγροτικός, ο πρωτογενής τομέας της χώρας» επισήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην προ ημερισίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Η επίθεση όλων των ευρωπαίων σε σχέση με την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα δεν σας ανησυχεί; Καιγόταν όλη η Ελλάδα και τα τηλεοπτικά κανάλια δεν μετέδιδαν τίποτα. Αυτά είναι τα Ελληνικά Μέσα» τόνισε επίσης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στη συνέχεια άσκησε κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Τσίπρας δεν θυμήθηκε τους 7.000 νοσηλευτές που είναι άνεργοι», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και υποστήριξε ότι υπάρχει προοπτική συγκυβέρνησης «που ζυμώνεται στα παρασκήνια που ετοιμάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Νέα Δημοκρατία. Θα το δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Τα τρία κόμματα εξουσίας εκεί φτάσατε πρέπει να προσαρμοστείτε».

«Η παγκοσμιοποίηση που έφερε τη χώρα στο μηδέν και τώρα πρέπει να κάνουμε restart. Ενωμένοι οι Έλληνες θα κάνουμε restart και θα δώσουμε τη λύση που αξίζει στους Έλληνες».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εκτίμησε ότι θα υπάρξουν γεωπολιτικές αλλαγές, στις οποίες η Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί.

«Η παγκοσμιοποίηση που άλλαξε τον κόσμο και κράτησε 40 χρόνια θα δώσει τη θέση της στην περιφερειοποίηση. Θα δημιουργηθούν νέα γεωπολιτικά μπλοκς που θα έχουν ως κοινό παρανομαστή ενεργειακή διατροφική αμυντική επάρκεια. Να επιστρέψουμε στην εγχώρια βιομηχανία» υποστήριξε.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξέφρασε τη διαφωνία του με την πολιτική επιδομάτων που όπως υποστήριξε, ακολουθεί η κυβέρνηση.

«Πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης ζουν εκτός κοινωνίας. Ένας στους δυο μισθωτούς αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιό του. Οι Έλληνες έχουν υψηλό ενοίκιο, ακριβό ρεύμα, δυσκολία εύρεσης εργασίας. Το 15% των Ελλήνων δανείζεται από τρίτους για να καλύψει βασικές ανάγκες. Κι’ εσείς τι κάνετε; Την ώρα που η γάγραινα απλώνεται στην οικονομία πετάτε την ασπιρίνη των επιδομάτων».

«Έχετε κάνει λάθη. Η φωνή της Ελληνικής Λύσης είναι η φωνή που θέλει να ξυπνήσει την κυβέρνηση από τον λήθαργο γι’ αυτά που έρχονται. Την ενεργειακή, την επισιτιστική κρίση και κυρίως την πείνα».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κυρικαου Βελόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Κουτσούμπας: «Tα μέτρα της κυβέρνησης δεν ωφελούν την κοινωνία»
Επόμενο άρθροΠαράνομες κήρυξε το πρωτοδικείο τις στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ – Εμμένουν στην απόφαση τους για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι