Κυριάκος Βελόπουλος: Αντιγράψτε την Μοσάντ αν θέλετε πραγματική υπηρεσία πληροφοριών – Η Δευτερολογία του στη Βουλή

Η δευτερολογία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  κ. Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, «για τις παρακολουθήσεις από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό ΕΥΠ πολιτικών αντιπάλων του και δημοσιογράφων».

Η σημερινή συζήτηση θύμισε το: ξέρεις ότι ξέρω, αλλά δεν θέλω να το λέω, γιατί δεν πρέπει να ξέρω..Απορω αν ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι συζητήθηκε εδώ μέσα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε προτάσεις για την ΕΥΠ. Σοβαρά τώρα; Όταν μεταδίδετα onair η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας; Εγώ λοιπόν μια πρόταση θα δώσω: Κρύψτε τα κινητά κατά την συνεδρίαση της επιτροπής. Υπάρχουν μη σοβαροί πολιτικοί.

Είπατε κε πρωθυπουργέ «άγιο είχαμε» αλλά αυτό είναι αντιφατικό, γιατί δεν προστατεύετε την ορθοδοξία. Το αντίθετο μάλιστα.

Και ρωτώ πώς να σας εμπιστευτούμε όταν το ΑΠΕ ανέβασε πριν λίγο την ομίλία του κου Μητσοτάκη και την δευτερολογία του, έκανε το ίδιο και με τον κο Τσίπρα και οι υπόλοιποι είμαστε ανύπαρκτοι.

Πώς να πιστέψουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τολμάτε να πείτε τα ονόματα που εμπλέκονται στις παρακολουθήσεις;

Επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονταν παρακολουθήσεις, είπε ο κος Τσίπρας. Τι δεν μας είπε: Οι υπουργοί του ήξεραν τον κ. Λαβράνο; Ήξεραν τον κ. Μπίτσιο; Κάνατε τον κ.Ρουμπάτη, που είναι δημοσιογράφος, διοικητη της ΕΥΠ. Γιατί; Ήξερε από μυστικές υπηρεσίες; Αυτό είναι κράτος σοβαρό που ο ένας βάζει επικεφαλής της ΕΥΠ δημοσιογράφο και ο άλλος βάζει έναν σεκιουριτά;

Επίσης, η αριστερά δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι και γιατι δολοφόνησαν τον Καραϊβάζ; Μην ξεχνάτε ότι και ο Γκιόλιας δολοφονήθηκε επί ΠΑΣΟΚ.

Η περίπτωση του κουΚουκάκη είναι χαρακτηριστική. Η ΕΥΠ λειτούργησε ως «παραμάγαζο» συμφερόντων και επιχειρηματιών; Ο κος Κουκάκης ερευνούσε δύο επιχειρηματίες που συνδέονται με το Μαξίμου, τα κόμματα και το PREDATOR. Ο ένας είναι ο Φέλιξ Μπίτζιος. Εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Τράπεζας Πειραιώς. Διετέλεσε διαχειριστής της INTELLEXA, που διαχειρίζεται το PREDATOR στην Ελλάδα. Ο άλλος είναι ο Γιάννης Λαβράνος, που εχει εφοδιάσει την ΕΛ.ΑΣ. με συστήματα εντοπισμού υποκλοπών. Ρωτάμε λοιπόν: Ισχύουν όλα αυτά; Να μας απαντήσει η κυβέρνηση.

Οι Μπίτζιος και άλλα 2 πρόσωπα, σχετίζονται με την INTELLEXA ΑΕ και έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με την εταιρεία TETRA-SEPURA;; Αυτή δεν είναι η εταιρεία που προμηθεύει το ψηφιακό σύστημα επικοινωνιών στην ΕΛ.ΑΣ.; Απαντήστε μας, ισχύουν αυτά;

Ο κος Κουκάκης αρχίζει έρευνα για τους δύο επιχειρηματίες για υποθέσεις διαφθοράς και η ΕΥΠ αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο κος Κουκάκης το υποψιάζεται και ζητάει να μάθει αν παρακολουθείται. Η κυβέρνηση περιέργως αλλάζει το νόμο που υποχρέωνει την ΑΔΑΕ να τον ενημερώσει. «Σύμπτωση»! Ο κ. Κοντολέων σταματάει την παρακολούθηση και την αναλαμβάνει το PREDATOR, με το οποίο σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα οι δύο παραπάνω επιχειρηματίες. Όλα αυτά είναι «συμπτώσεις»!

Ζητώ από τον πρωθυπουργό να κληθουν στην εξεταστική ο κ. Λαβράνος και ο κ. Μπίτσιος και να μας πουν τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και ιδού ποια είναι η εταιρεία του PREDATOR: Μέχρι και τιμολοκατάλογο έχει. Καταθέτω τα στοιχεία στα πρακτικά.

Αν η Ελλάδα θέλει να κανει πραγματική υπηρεσία πληροφοριών να αντιγράψει την καλύτερη μυστική υπηρεσία του κόσμου: τη ΜΟσάντ. Είναι υπόλογη στον πρωθυπουργό της χώρας, δεν ελέγχεται, αλλά δεν υπάρχει ούτε νόμος περί ευθύνης υπουργών ούτε ακαταδίωκτο του πρωθυπουργου, ασχολείται με θέματα ασφαλείας, ειδική ομάδα ψυχολόγων αναλαμβάνει στρατολόγηση πολιτών άλλων χωρών. Θα καταθέσουμε πλήρη πρόταση γι’ αυτό.

Κύριοι ντρέπομαι για όλους σας. Γιατί χρησιμοποιείτε μηχανισμούς σκοτεινούς. Αυτοί οι μηχανισμοί λατρεύουν το σκοτάδι. Τρέφονται από αυτό. Το φως τους διαλύει. Εσείς είστε το σκοτάδι και εμείς είμαστε το φως. Θα σας διαλύσουμε. Η Ελληνική Λϋση θα επανιδρύσει αυτό το κράτος υπέρ των Ελλήνων και υπέρ της Ελλάδος.

Α, και μην το ξεχάσω, επικαλεστήκατε τον κ. Τέλογλου. Στο καφενείο της βουλής ήταν! Γιατί δεν τον φωνάξατε; Εδώ αφήσατε να μιλήσει στο κοινοβούλιο τον Ζελένσκι και τον μαχητού του τάγματος του Αζώφ, στον Τέλογλου θα κολλήσουμε;

Πάμε όμως και στα σοβαρά. Τώρα έχουμε την GOLDMAN SACHS  και την CITI που προβλέπουν μια σειρά από κυλιόμενες υφέσεις, την MORGAN STANLEY που μιλά για μια επερχόμενη παγκόσμια καταιγίδα ύφεσης, την POLITICO που εκτιμά ότι η παγκόσμια επισιτιστική κρίση θα επιδεινωθεί. Ήδη ανθρωπιστικές οργανώσεις σε πολλές χώρες αναγκάζονται να μειώσουν τις μερίδες τροφίμων. Ο πρωθυπουργός του Βελγίου προειδοποίησε ότι οι επόμενοι 5 έως 10 χειμώνες θα είναι δύσκολοι. 5 έως 10 χειμώνες;! Ο Δήμαρχος του Λονδίνου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε ξαναδει κάτι τέτοιο στο παρελθόν»!

Από τον απρίλιο του 2020 σας λέγαμε ότι έρχεται πείνα. Η πείνα είναι προ των πυλών και στην Ελλάδα. Οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν καταγράψει δραματική αύξηση. Έτσι αυξάνεται και το κόστος διαβίωσης των νοικοκυριών. Η παγκόσμια τράπεζα προειδοποιεί για τον «κίνδυνο στην παγκόσμια οικονομία» και λέει ότι οι πολίτες πλέον επιλέγουν μεταξύ της πληρωμής του λογαριασμού του ηλεκτρικού και της αγοράς των τροφίμων τους.

Εμείς στην Ελληνική Λύση θα δώσουμε ακόμα μια φορά τη λύση. Στην Ευρώπη έρχεται βαρύς χειμώνας και η ενεργειακή κρίση αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τη χώρα μας. 1) ανάπτυξη της SILVER ECONOMY, με κατασκευή νέων πρότυπων οικισμών, με σκοπό την προσέλκυση εύπορων αλλοδαπών συνταξιούχων, για μακρά διαμονή ή μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, αφού στην Ευρώπη είναι ιδιαιτέρως βαρύς ο χειμώνς και 2) σχεδιασμός ειδικών μηνιαίων πακέτων διαμονής για τον χειμώνα από ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα και επέκταση της λειτουργίας τους όλο το χρόνο.

Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρετε ποια είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας; Είναι αυτή που βάζει ψωμί στο τραπέζι του Έλληνα και τον κάνει πλούσιο και όχι φτωχό.

Υπάρχουν όμως κι άλλα προβλήματα που κρύβετε. Αναφέρομαι στο Δημογραφικό και στο έκτακτο δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ για την θνησιμότητα στη χώρα μας. Το καταθέτω στα πρακτικά.Το δελτίο παρουσιάζει τα προσωρινά στοιχεία που αποτυπώνουν την εβδομαδιαία εξέλιξη των θανάτων από την 1η έως την 9η εβδομάδα του 2022 (3/1/2022 – 6/3/2022). Το ποιοτικό στοιχείο που οφείλει να ταρακουνήσει την κυβέρνηση αφορά στην αύξηση κατά 4.762 θανάτους (20%).

Η Ελλάδα πεθαίνει και τελειώνει δημογραφικά. Παράδειγμα είναι οι μηδενικές εγγραφές μαθητικού δυναμικού σε 20 νηπιαγωγεία:

-ΑΡΚΑΔΙΑ 6 έκλεισαν

-ΚΟΡΙΝΘΙΑ 5έκλεισαν

-ΛΑΚΩΝΙΑ 6έκλεισαν

-Αλλά και 11 Δημοτικά Σχολεία:

-ΑΡΓΟΛΊΔΑ 1 έκλεισε

-ΑΡΚΑΔΊΑ 3έκλεισαν

-ΚΟΡΙΝΘΊΑ 2έκλεισαν

-ΛΑΚΩΝΊΑ 3έκλεισαν

-ΜΕΣΣΗΝΙΑ 2 έκλεισαν

Η Ελλάδα πεθαίνει και εσείς ασχολείστε με τις υποκλοπές!

 

Πρέπει να πάρουμε μέτρα για να γεννηθούν Έλληνες. Το δημογραφικό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για την χώρα.

Εμείς όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξυπνήσουν οι Έλληνες. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, το 70% των Ελλήνων λένε ότι θα πολεμούσαν για την πατρίδα, 9 στους 10 Έλληνες πιστεύουν στον Θεό, 82% απάντησε ότι η θρησκεία είναι σημαντική. Εμείς πιστεύουμε στην πατρίδα, στην ορθοδοξία, στην οικογένεια. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Γι΄ αυτό θα νικήσουμε.

 

Είστε μη χρήσιμοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Θέλετε απόδειξη γι’ αυτό; Το όνομα ΧαμντίΟυλουκάγια σας λέει κάτι; Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «ARGO FARMA», με προσωπική περιουσία 2,5 δις δολ. Από πού; Από το Ελληνικό γιαούρτι! Στην Βρετανία του απαγορεύτηκε να πουλά στην τοπική αγορά γιαούρτι με το BRAND “CHOBANI” ως ελληνικό, (όχι όμως λόγω της Ελλάδα, αλλά λόγω της «ΦΑΓΕ»), χωρίς αυτό να παράγεται στην Ελλάδα. Ο κύριος αυτός εξακολουθεί να θησαυρίζει πουλώντας ελληνικό γιαούρτι. Στις ΗΠΑ τον αποκαλούν «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ» και το FORBES τον αναφέρει ως «Ιδρυτή του πιο δημοφιλούς GREEK YOGURT BRAND στις ΗΠΑ». Δεν μπορείτε ούτε το ελληνικό γιαούρτι να προστατεύσετε.

 

Το μόνο που ενδιαφερει την οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η επανεκλογή της. Και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των στελεχών του Λευκού Οίκου που είναι 470 σε όλες τις ΗΠΑ και στο Μαξίμου έχουμε 440 στελέχη. Εχουμε πρωθυπουργούς πλανητάρχες.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε κάτι, να πληρώνονται οι βουλευτές με την παρουσία στην βουλή, για να σταματήσει η θλιβερή εικόνα των άδειων εδράνων. Γιατί αυτά τα βλέπει ο κόσμος και εξοργίζεται.

 

Προηγούμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας – Δευτερολογία: «Ο χαφιές θα προσπαθεί πάντα να τρυπώσει»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα