Κυριάκος Βελόπουλος: «Αν ο Μητσοτάκης αγαπούσε τη Μακεδονία δεν θα έβαζε υποψηφιότητα εδώ. Θα κατήγγειλε τη συμφωνία των Πρεσπών»

«Αν ο Μητσοτάκης αγαπούσε τη Μακεδονία δεν θα έβαζε υποψηφιότητα εδώ. Θα κατήγγειλε τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την αγανάκτηση και την απογοήτευση του για τον πόλεμο που δέχεται η Ελληνική Λύση. «Κανουμε έναν αγώνα τίμιο ωστόσο επιχειρούν με κάθε τρόπο  τη φίμωση , απομόνωση και την αποξένωση. Δύναμη μας δίνει η αγάπη και η στήριξη του κόσμου …μας ατσαλώνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΦυλάκιση με αναστολή σε δύο χειρούργους που ξέχασαν βελόνα στο σώμα ασθενούς
Επόμενο άρθροΓια “συνεργασία”, “γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο” και “αδιευκρίνιστο καθεστώς” στα νησιά μίλησε πάλι ο Τσαβούσογλου