Κυριάκος Βελόπουλος: «4.000 χειροκροτούσαν τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν έβγαλε ουτε μια ανακοίνωση.. Σας δουλευουν!»

«4.000 ανοήτοι.. (γιατί αλλιώς είναι προδότες), χειροκροτούσαν τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν έβγαλε ουτε μια ανακοίνωση.. Σας δουλευουν!» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε επίσης ότι: «Ανοίγεται μέτωπο στα Βαλκάνια; Το είπα στη Βουλή πρίν δύο μήνες. Οι Κινέζοι εξοπλίζουν τη Σερβία συνεχώς και ήδη τα όμορρα κράτη – το Κόσοβο δηλαδή, που εμείς θα αναγνωρίσουμε που αυτό είναι αναθεωρητισμός.  Οι “ηλίθιοι” που μας κυβερνάνε θεωρούν αναθεωρητισμό την αλλάγή συνόρων στην Ουκρανία αλλά την αλλαγή συνόρων στο Κόσοβο την αναγνγωρίζουν γιατί το λένε οι Αμερικανοί. Έχετε καταλάβει με ποιούς μπλέξατε;» διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στο θέμα της Ουκρανίας και στην αποστολή όπλων από την Ελλάδα είπε: «πλησιάζει πολεμος Ελλάδας τουρκίας και δίνουμε “Stinger” στους Ουκρανούς.. τόσο ηλίθιοι είναι..»

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΜετά τις υπέρογκες αυξήσεις.. κανει λόγο για “μηδενική ανοχή στην αισχροκέρδια και σχέδιο στήριξης ” ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 17/04 στη Μακεδονία και τη Θράκη