Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το πρώτο πρόβλημα που με απασχολεί

«Το ζήτημα της ακρίβειας απασχολεί σήμερα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο την ελληνική κοινωνία για λόγους απολύτως εύλογους» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξης Τύπου με θέμα την οικονομία.

«Οι τιμές μπορεί να είναι ακόμα υψηλές όμως τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν μία αποκλιμάκωση του πληθωρισμού» ωστόσο «εξακολουθούμε να βλέπουμε έναν συστηματικά υψηλό πληθωρισμό στα τρόφιμα που είναι χαμηλότερος από την ΕΕ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς σχετικά με τους μισθούς στο Δημόσιο απάντησε πως «θα έχουμε νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων το 2024». «Από το 2024 θα έχουμε νέο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων. Ήδη όμως έχουν γίνει στοχευμένες παρεμβάσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους» ανέφερε για να προσθέσει: «Θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Ιανουαρίου του 2024».

Ακούστε εδώ όλα όσα δήλωσε:

Προηγούμενο άρθροΧαλκιδική: Συμμορία έκλεβε σπίτια με τη μέθοδο της απασχόλησης
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Μία κυβέρνηση που αλλοιώνει την πραγματικότητα για να κρύψει την εξαθλίωση της οικονομίας και της κοινωνίας είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση