Κυρ. Μητσοτάκης: Σταματήστε να παίζετε «Monopoly» με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων

«Σταματήστε να παίζεται monopoly με τις ζωές και τις καταθέσεις των Ελλήνων» τόνισε από το Σχηματάρι της Βοιωτίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις θέσεις της ηγεσίας του ΜέΡΑ25 περί εναλλακτικών συστημάτων πληρωμών και κατ’ επέκταση στην επιδίωξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε, δε, ότι «πολλές φορές παρουσιάζω το όραμά μου για την Ελλάδα ως ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή είναι μισοχτισμένο. Βάλαμε τα θεμέλια και έχουμε αρχίσει και χτίζουμε τους ορόφους. Το σπίτι δεν έχει τελειώσει, όμως. Το κοινό μας σπίτι, που είναι η Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί μόνο από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός μας δώσει την ευκαιρία -και θα το κάνει- για μια δεύτερη τετραετία. Στο τέλος της δεύτερης τετραετίας θα δούμε όλο το σπίτι έτοιμο. Και αυτό το σπίτι θα είναι ένα πραγματικά ευρωπαϊκό σπίτι, με μια χώρα η οποία θα ευημερεί. Με περισσότερη κοινωνική συνοχή, με καλύτερους μισθούς».

Προηγούμενο άρθροΑκραία πρόκληση Ερντογάν: Προεκλογικό σποτ εμφανίζει υπό τουρκική κατοχή νησιά του Αιγαίου
Επόμενο άρθροΥΠΕΞ: Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική αντιπαράθεση στην Τουρκία να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο Ελλάδος-Τουρκίας