Κυρ. Μητσοτάκης: «Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι απόρροια μιας συνεπούς οικονομικής πολιτικής που ασκείται για μια πλήρη τετραετία, καθώς συζήτησε με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους θεσμών στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εκπληρώνοντας δύο ρόλους – αυτόν του Πρωθυπουργού και επίσης ως βουλευτής που εκπροσωπεί την Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός μαζί με κυβερνητική αντιπροσωπεία έφτασε στο Διοικητήριο στις 09:55. Τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης

Η αρχική συνάντηση του κ. Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην  Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Στις συναντήσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων από την περσινή συνεδρίαση και ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις εκπροσώπων φορέων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΚτηνωδία στην Αργολίδα: 75χρονος πυροβόλησε με δίκαννο και σκότωσε σκύλο
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Κασσελάκη