Κυρ. Μητσοτάκης: Η ασφάλεια όλων πρώτη μας προτεραιότητα

“H ασφάλεια όλων μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Να πολεμήσουμε το φόβο μέσα από μια αποτελεσματική πολιτική ασφάλειας, είχα τονίσει επιγραμματικά πριν από τρία χρόνια στην αρχή της διακυβέρνησής μας” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί στην εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η ασφάλεια είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανεμπόδιστη άσκηση κάθε ατομικού δικαιώματος χαρακτήρισε την Αστυνομία “πυλώνα εσωτερικής σταθερότητας” και σημείωσε ότι η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα αυτό είναι μία πολιτική, που παρά τις δυσκολίες εξακολουθεί κάθε μέρα να την εφαρμόζει, αλλά και να την προσαρμόζει σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Αναφερόμενος στην τρομοκρατική βία, είπε ότι αυτή έχει πρακτικά ξεριζωθεί, ενώ τόνισε ότι καταργήθηκαν τα άβατα.

“Όπως έχω τονίσει και από το βήμα της Βουλής, δεν θα γίνει ανεκτή καμία κατάχρηση οργάνου της τάξης εις βάρος πολίτη. Θα τιμωρείται – και θα πρέπει να τιμωρείται- με κάθε εξάντληση της αυστηρότητας.

Προηγούμενο άρθροΝέα ένταση στο ΑΠΘ: Πέτρες από 15 άτομα σε αστυνομικους που απάντησαν με χημικά
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ”, ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ