Δριμύτατη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «σπέρνει διχασμό με λάσπη και απειλές, ακόμη και προς απλούς πολίτες». Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για κέντρα που επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης και “θα ήθελαν πολύ έναν πιεζόμενο Πρωθυπουργό και μία αγκυλωμένη κυβέρνηση”. Επισήμανε ότι “ήδη, μάλιστα, κάποιοι μάς δείχνουν τα δόντια τους” και έστειλε το μήνυμα του λέγοντας ότι “εμείς, οι Νεοδημοκράτες, δεν μασάμε”.

Η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση των παρακολουθήσεων, διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε υψηλούς τόνους στον ΣΥΡΙΖΑ και «όσα εξωθεσμικά συμφέροντα επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης και της χώρας, στήνοντας μία αρρωστημένη πολιτική ατμόσφαιρα», όπως είπε.

«΄Εχουμε ενοχλήσει πολλούς, η δυναμική μας έχει αφαιρέσει ισχύ από εξωθεσμικά κέντρα. Κάποιοι θα ήθελαν έναν πιεζόμενο πρωθυπουργό μία αγκυλωμένη κυβέρνηση, κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους, εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν μασάμε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σε όσους θέλουν την Ελλάδα μπανανία, τους απαντώ λάθος διεύθυνση. Και σε αυτούς που λένε να μην κάνουμε αυτά που έχουμε δεσμευτεί λέμε όχι ευχαριστώ. Όσοι ονειρεύονται αδύναμες κυβερνήσεις, τους προειδοποιώ ότι θα είμαστε απέναντί τους, είμαι εκλεγμένος από το λαό και σε αυτόν λογοδοτώ», πρόσθεσε.

«Επιχειρούν να πείσουν ότι δεν είχα άλλη δουλειά να παρακολουθώ ποιους; Τους υπουργούς μου; Ηθοποιούς; Τις γραμματείς μου; Χωρίς την παραμικρή απόδειξη. Σε συκοφαντώ και απόδειξε την αθωότητά σου. Ο αριστερός τραμπισμός σε όλο του του μεγαλείο», είπε ο πρωθυπουργός.

 

Προηγούμενο άρθροΣυννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Bροχές στα δυτικά
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για την μεταφορά 6χρονου παιδιού στο Ιπποκράτειο