Κυψέλη: Πολυκατοικία έμεινε χωρίς ρεύμα 40 ημέρες – Οργισμένοι οι ένοικοι

Απίστευτη είναι η περιπέτεια που έζησαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην περιοχή της Κυψέλης όταν έμεινε χωρίς ρεύμα από την παραμονή των Χριστουγέννων και για 40 ημέρες.

Το ιστορικό έχει ως εξής: Παραμονή των Χριστουγέννων στις 3 η ώρα τα ξημερώματα πολυκατοικία στην περιοχή της Κυψέλης, όταν ξέσπασε φωτιά στα ρολόγια της πολυκατοικίας, λόγω βραχυκυκλώματος, αφήνοντας χωρίς ρεύμα ολόκληρο το κτήριο.
Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν αμέσως στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση στο ρεύμα τους, με ημερομηνία της αίτησης στις 17/1.
Όταν άρχισε να γνωστοποιείται το γεγονός στους δημοσιογράφους, τότε άρχισε ο ΔΕΔΔΗΕ την επανηλεκτροδότηση χθες, δηλαδή μετά από 40 ημέρες.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.
Ένοικος της πολυκατοικίας μίλησε στο mega και περιέγραψε:
«Σαράντα ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και 4 παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω. Κοιμόμασταν με μπουφάν.
Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν».
Στην επικοινωνία που είχε η ένοικος με τον ΔΕΔΔΗΕ ανέφεραν συνέχεια ότι θα το δουν.

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: 9χρονη δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές της μέσα σε σχολικό λεωφορείο (βίντεο)
Επόμενο άρθροΔΟΕ: 24ωρη απεργία στις 15 Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι δάσκαλοι