Κυπριανός Χριστοδουλίδης: «Το εμβόλιο αυτό είναι ένα κοκτέϊλ από θραύσματα ιών και εκείνος που το κάνει παίρνει μέσα του όλα αυτά τα θραύσματα»

Φωτογραφία Αρχείου

Το πολύ σοβαρό θέμα των μεταμοσχεύσεων οργάνων έθιξε στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο παθολόγος Κυπριανός Χριστοδουλίδης, συσχετίζοντάς το και με τον εμβολιασμό κατά της covid-19, όταν ο δότης οργάνων είναι εμβολιασμένος.

«Δεν είναι δυνατόν συνάδελφοί μου γιατροί ή άλλων ειδικοτήτων, της νομικής επιστήμης, για παράδειγμα, να καταγγέλουν ένα παγκόσμιο ψεύδος, όπως είναι αυτό με τον covid-19, και από την άλλη μεριά να αφήνουν εκτός θεματολογίας ένα πολύ σοβαρό ζήτημα με το οποίο και συνδέεται (σ.σ η πανδημία), τις μεταμοσχεύσεις» ανέφερε αρχικά ο κ. Χριστοδουλίδης και συνέχισε:

«Είναι άμεσα συνδεδεμένα για τον εξής λόγο: Δε πρέπει να βλέπουμε το δέντρο και να αγνοούμε το δάσος. Το δάσος είναι πληθώρα ιών που αρχίζουν να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ιστορία μετά το 1970 όταν και άρχισαν οι μεταμοσχεύσεις. Είναι ο ιός του AIDS, η γρίπη των χοίρων, η νόσος των τρελών αγελάδων, τον ιό του έμπολα κλπ(…) Και καταλήγουμε στον covid-19. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Αυτοί οι ιοί μας θυμηθήκανε όλοι ξαφνικά και…ορμήξανε τα τελευταία τριάντα χρόνια;»

Παρακάτω συσχέτισε τον κορωνοϊό με τις μεταμοσχεύσεις:

«Το πρόβλημα των μεταμοσχεύσεων ξεκίνησε το 1970 και ήταν η απόρριψη των οργάνων. Παρότι μπορεί να υπάρχουν δύο συμβατά άτομα, εντούτοις αυτός που θα πάρει το μόσχευμα, εάν δε καλύπτεται από ανοσοκατασταλτικά φάρμακα θα το απορρίψει και η κατάληξη θα είναι ο θάνατος(…) Το εμβόλιο αυτό είναι ένα κοκτέϊλ από θραύσματα ιών και εκείνος που το κάνει παίρνει μέσα του όλα αυτά τα θραύσματα(…)

Ο κ.Χριστοδουλίδης τόνισε:

« Όλα τα εμβόλια οδηγούν στο εξής συμπέρασμα: Αν μπορέσουμε να καταστείλουμε το ανοσοποιητικό σύστημα σε έναν άνθρωπο και μετά του εμφυτεύσουμε το όργανο, θα αρχίσει ο οργανισμός να παράγει αντισώματα κατά του ξένου οργάνου. Αυτό το πράγμα δε μπορεί να συμβεί διότι τα κληρονομικά δεδομένα που παίρνουμε από τους γονείς μας δε μπορούν να αλλάξουν(…) Όταν βγαίνει ο Μπιλ Γκέιτς και λέει ότι θα εμβολιάσουμε όλη  την ανθρωπότητα με αυτό το εμβόλιο τι σημαίνει; Σημαίνει ότι θέλουνε να μας κάνουν όλους να έχουμε το ίδιο ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει διά βίου να παίρνουμε ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, τα οποία ευθύνονται για την εμφάνιση νεοπλασιών»

«Είναι περιορισμένα τα έτη διαβίωσης με ένα ξένο όργανο. Δε γίνονται στατιστικές μελέτες για να ξέρουμε πόσα χρόνια ζει, αντέχει ένας άνθρωπος με ξένο όργανο. Κάποια στιγμή καταλήγει(…) Ο εγκεφαλικά νεκρός είναι έμψυχος, αλλά ανέκφραστος. Αν δεν εκφράζεται η ψυχή, σημαίνει ότι είναι νεκρός» πρόσθεσε.

Τέλος, ο προσκεκλημένος κατέληξε:

«Άμα επέλθει ο θάνατος δε γίνονται δεκτά τα όργανα. Άμα επέλθει ο θάνατος δε γίνεται. Και ο άνθρωπος όταν εισάγεται στην εντατική, πρέπει να ξέρετε ότι έχει αναπνοή, σφυγμό, πίεση από δευτερεύοντα αναπνευστικά κέντρα(…) Δε διασωληνώνεται άμα δεν υπάρχει αναπνοή. Από την ώρα που θα πεθάνει τα όργανα αχρηστεύονται, εκτός από τον κερατοειδή. Πρέπει να είναι έμψυχος ο άνθρωπος, να υπάρχει εγκεφαλική λειτουργία(…) Τα πάντα στηρίζονται σε μια πλαστογραφία της αγάπης.Έχουν πλαστογραφήσει, έχουν καταστήσει κίνδηλη την αγάπη. Η δωρεά των οργάνων καλύπτεται από την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος(…)Εξισώσουν την μεταμόσχευση και την μετάγγιση με τη Θεία Κοινωνία, κάτι που είναι θεολογικά απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο. Αυτή είναι η κιβδηλοποίηση της αγάπης ».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΠυροβολισμοί με τρείς τραυματίες
Επόμενο άρθροΜίλτος Μπενάκης (διασώστης): «Τα κτήρια έπεφταν σαν χαρτόκουτα, το μπετόν ήταν σαθρό – ‘Ηταν συγκλονιστικά όσα ζήσαμε στην Τουρκία»