Κυκλοφριακές ρυθμίσεις απο σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω γυρισμάτων κινηματογραφικής ταινίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα το απόγευμα και για δύο εικοσιτετράωρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων της ταινίας “Dirty Angels”, τα οποία ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. «Από ώρα 18.00΄ της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄ της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Νίκης, από το ύψος της οδού Δ. Γούναρη (αρχή εκτροπής του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου προς το παραλιακό μέτωπο), σε μέγιστο μήκος 120 μέτρων περίπου με κατεύθυνση προς την οδό 30ης Οκτωβρίου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της Λεωφόρου Νίκης (δύο λωρίδες κυκλοφορίας).2. Από ώρα 18.00΄ ώρα της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄ της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μορκεντάου, από το ύψος της Λεωφόρου Νίκης έως το ύψος της οδού Προξένου Κορομηλά.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μητροπόλεως, Λώρη Μαργαρίτη, Μορκεντάου, Προξ. Κορομηλά, Νικ. Γερμανού, Τσιμισκή, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Προηγούμενο άρθροΚατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησης F-16 στην Τουρκία ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ
Επόμενο άρθροΕπίθεση με μολότοφ στην αστυνομία από κουκουλοφόρους τη νύχτα έξω από το ΑΠΘ