Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Φωτογραφία Αρχείου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία θα εφαρμοστούν, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Ειδικότερα από αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 07.00 έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 19.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής τμήματα του αυτοκινητόδρομου:

-Από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

-Από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο), έως τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και της ανατολικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου.

Κατά το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα αποκλειστούν κατά περίπτωση λωρίδες κυκλοφορίας, στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Προηγούμενο άρθροΣε απεργία διαρκείας προχωρούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών – Αν η κυβέρνηση επιμείνει στη στάση της τότε θα λιμοκτονήσουν οι πολίτες //Α. Κενανίδης στον Focus FM
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 10 νεαρούς για οπαδικό επεισόδιο με θύμα 14χρονο