Κρήτη: 40χρονη γέννησε κοριτσάκι μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γέννησε μία 40χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr η γυναίκα το πρωί είχε ενοχλήσεις και επισκέφτηκε την γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου με τους γιατρούς όμως να τη διώχνουν. Λίγη ώρα όμως αφότου γύρισε στο σπίτι της, τα νερά έσπασαν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και τη γιατρό, έσπευσε στο σημείο όπου παρέλαβε την έγκυο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου η γιατρός, Μάγδα Ζεάκη με τη διασώστρια Ελευθερία Ματζουρανάκη, βλέπουν το κεφάλι του μωρού και αμέσως δίνουν εντολή να σταματήσει το ασθενοφόρο και να ξεκινήσει ο τοκετός.

Τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.300 γρ ήρθε στον κόσμο. Την όλη διαδικασία του τοκετού είδε και ο πανευτυχής πατέρας, ο οποίος ακολουθούσε το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη που όλοι ξέσπασαν σε κλάματα μόλις άκουσαν το πρώτο κλάμα του μωρού. Αμέσως μετά μητέρα και μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΑλμυρός Μαγνησίας: Πέταξαν νεογέννητα κουτάβια σε ποτάμι με νερό
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή